Eymen___72 Slm kızlar dun Instagram şifremi unuttum için yenilemek istedim. Yenildikten sonra deneme amaçlı cikiş yaptım ve sonra giremdim karşıma hep bu uyarı çıkıyor. Hesabımı nasıl geri alabilirim
findiginannesi_ Eymen___72 Canım belki şifre olarak yazdığın şey yanlıştır sadece harflerden oluşan bi şifre yap birde
Antep27 Eymen___72 Gmail hesabınıza şifre yenileme gönderin instgramdan şifremi unuttumu tıklayıp tekrar yapin
Eymen___72 Bendiyebiri evet canım yani yeniledigim şifreyle girdim. Bide eskiden numara kayıtlı olduğu için hemen giriş yapardı şifresz bu girmiyr anlamdm
Eymen___72 Antep27 yaptım gmaile gitmediği için bnde numaramı girdim kod geldi girdim ama şifre yenilemeye gelince olmuyor yani anlamdim
Eymen___72 Bendiyebiri evet yeni şifremi girdim olmadı sonra şifremi unutuma baştan bana bir kaç adım geldi hepsine doğru girdim sifreni yenile yani yeni şifre gir diyir yeni şifre yapiym o uyarı cikiyr hep
Eymen___72 findiginannesi_ hem normal harf yaptım olmadı sayıyla başlayan şifre yaptım yine bu uyarı cikiyr anlamdim
Eymen___72 Woman35 inan hepsini denedim olmadı arşiflerimde rahmateli arkadaşımın resimleri var yoksa umursamadım 😕😕 geri alamam da
yagmuraltintas https://www.andronova.net/instagram-gecersiz-parametre-nedir-ne-demek-h3712.html şuraya bir bak adamları tek tek dene düzelir inşallah :)