Minnakkk Canparem35 evet evet yıkandıkca beyazladı 😀 basta sarılıktan dolayı cocuk sarı duruyor sandık zaman gectikce cocuk daha da sarardı pamuk oglan oldu 😍
Canparem35 Ococila gozleri mavi olamaz yesil olamaz çünkü hepimiz kahverengi gözlüyüz gozleri ne zaman net belli olur acaba 😅
Ococila Canparem35 genlerde varsa oluyor bir şekilde bende netten araştırdığımda 6 aya kadar kesinleşiyor vs yazıyordu ama bizde öyle olmadı 1 yaşından sonra döndü rengi aman sağlıklı olsunlarda 😊
2prnses1prens Canparem35 eşim esmer ben esmer kızlarım esmer oğlum sarı saçları kaşları belli olmuyo sarılıktan gözleri mavi😅 olabiliyo
Canparem35 2prnses1prens oğlum da oyle kaslari kiprikleri sapsari belli olmuyor gozleri yesil yada mavi olmaz sanmiyorum okadar da degil 🤣
cikolatadelisi Ococila bakalım bizimkisinin de yaşına 2 hafta kaldı. Şuan çakır. Açık mavi, açık yeşil değişiyor. Değişecek mi merak ediyorum. Tabi ki öncelik sağlık. Alıştık ama şimdi değişse tuhaf gelir mi acaba :)))
Canparem35 Linaduygu sonradan sari olani duydum da benimki dogar dogmaz sari olunca tuaf geldi banada 😅
Canparem35 Linaduygu sonradan sariya doneni duydum da boyle sapsari dogan ben hic gormedim duymadim 😅
2prnses1prens Canparem35 bizde sanmıyodk herkes gözleri renkli diyo ilk zamanlar baya masmaviydi şimdi yeşile dönecek gibi sanki