aysglykaya SelinGoktug ay benim ki de çok huysuz acaba atak mı hesaplar mısınız doğması gereken tarih 30 Mayıs doğduğu tarih 27 Mayıs
Kadriye67 SelinGoktug benimkinide bakarmisin doğması gereken tarih 27 haziran 2019 doğduğu tarih 14 haziran 2019
Yenianne_2019 SelinGoktug canımm çok teşekkür allah razı olsun çok kez yazdım kimse cüret edip yazmamış
ezehraa SelinGoktug atak olayını bilmiyorum sma sürekli görüyorum. Siz bakıyor musunuz program vsr mı. Benim kızımda 2 3 gündür aynı saatlerde inanılmaz huysuz ağlamalar falan tahlil yapıldı sma merak ettim atak dönemi mi. 8 temmuzda bekleniyordu 8 i doğdu.
Aybuke-ada SelinGoktug benimkinede bakar mısınız 2 nisan 2019 doğumlu kız bebek bebeğim sürekli ağlıyor diş mi atakmı anlamadm doktora gidiyoruz diş diyor ama görünen bişey yok sürekli ağlıyor duruyo başlıyo ataksa kaç gün sürcek 3 gündür ağlama nöbeti var
SelinGoktug Aybuke-ada tabiki bakarim sistek sadece dogmasi gereken tarihi soruyor bu sat'a gore dogmasi gereken tarih dimi
Funymumy SelinGoktug benmkini de hesaplayın lütfenn doğması gereken tarih 27 mayıs doğduğu 29 mayıs kız