aysenurkn Ay 11 bucuktan beri bi kere bile uyanmadi tosunum. Ben şok😂 ama bu saat oldu uyuyamiyorum yaa şaka gibi alıskın degilim galibaa
birminikbebekannesi aysenurkn Benimki daha yeni uyucak 🤣 üstüne bir de acıktık eşimle gece gece makarna yaptım makarna yiyoruz 😁🤦♀️
aysenurkn hankardeslerr ya vallahi o kadar dönüyor geri uyuyor cok şaşkınım😂 az öncede yastigindan kaymis duzelttim ona ragmen uyanmadi normalde hemen acardi gozlerini meme isterdi 😂
aysenurkn birminikbebekannesi oo afiyet olsun canim sabahta biraz gec uyanir insallah sizde uyursunuz☺️ biz tam 9 da uyaniyoruz şaşmıyor valla o yuzden suan uyuyor olmak isterdim 🤦
birminikbebekannesi aysenurkn bizde tam 10.30da kalkıyoruz sabit çünkü babamız o saatte işe gidiyor biliyor artık her sabah kalkıyor aynı saatte🤷♀️
birminikbebekannesi aysenurkn ama gece kalkıyor bi kaç defa çünkü dış çıkarma döneminde çok huysuz uykusu olduğu halde deli gibi çırpınıyor uyumamak için 🤦♀️
aysenurkn birminikbebekannesi kuzum ya ben surekli emziriyordum anca oyle sakinliyordu yavrum. Kac aylik bu arada
birminikbebekannesi aysenurkn 8 aylık anne sütü almıyor gündüz tamamen ek gıda gece uykuda 1 veya 2 defa formül mama bende tetagil veriyorum caljel sürüyorum biraz da rezene içiriyorum yatmadan ona rağmen çok ağlayarak uyuyor
Deletedmom_33 aysenurkn Saat 3.36 ve tam dalacakken 12 civarı uyandı. Gazdan yatacak inşallah 🥲 Umudum güneş doğmadan uyuyabilmek
Havva2010 Saatir uyutmaya çalışıyorum ama yok 1 yaş 1 aylık uykusu var inatla uyumam diyor çok inat öyle böyle değil birde gece 3 4 kere kalkıyor memeden kestiğimde inşallah gece uyanmaz 🥹 artık uyku nedir bilmiyorum tek sağlıklı olsunlar da 🥹