Ceylan-polat Arkadaşlar evden biseyler satan var mı . Ne ticareti yapabiliriz . Çanta giysi vs . Birbirimize destek olup fikirleselim mı ☺️ bebislerimiz var ve birçoğumuz sıkılıyor . Onlarla kolay satış yapabileceğimiz bir önerisi olan var mıdır 🤭
Tugce3493 Ceylan-polat el işi yapabilirsiniz canta vs cok buyutmen gerekır sayfanı ama ufak tefek anahtarlık vs gıbı el ısı yapıp toplu organızasyonlara verebılırsınız
Linaduygu Ceylan-polat ben çizim yapıyordum ama artık vakit bulamıyorum takipçim düştü gelen siparişleri kabul edemiyorum bir kaç sefer denedim olmadı emek istiyor şuan bende başka ne yapabilirim diye bakınıyorum
Efe36annesi Ceylan-polat bende yapıyorum canta el işi işler de gayet yolunda gidyor ama alan yok satış yapamıyorum 😂😂
Ceylan-polat Tugce3493 işte el işi vs uğraş gerektiren şeyler harici ne olabilir diye araştırıyorum açıkçası . Süreci bilmiyorum tabi ama bebekle zor olucak şeyler olmasa daha iyi olur gibi . Birde elişi hiç beceremiyorum 🤭
Mervetahir Ben Instagram dan amigurumi satmıştım bir sene kadar ama iplerin fiyatı çok arttı çok emek veriliyor o yüzden daha uğramak istemedim bıraktım
Ceylan-polat Mervetahir işte çokta vakit alıyor . Hani şöyle hazirdan alıp satabileceğimiz Kara gecebilecegimiz bişey olsa keşke .
Mervetahir Miraay hayır onlar çok kazanan büyük sayfalar için oluyor sanırım benim çok takipçim yoktu