Elvn94 4 aylik kizim var 2. Gunum bugun adetm hala gelmdi bu ay ertesi gun hapi ictim ertesi gun hapi icipte hamile kalan varmi yada duzenszlik yapar mi test yapmaya korkyom
Cemremmmmm Elvn94 ertesi gün hapını zamanında içtiysen hamile olma olasılığın %1 bu oranla hamile kalırsan tebrikler.ertesi gün hapı genelde 15güne kadar geciktirme yaratabilir en azından bende öyleydi.yinede bol şans ,herşeyin hayırlısı.
Yusra34 Elvn94 Cemremmmmm Ben ! Ertesi gün hapına ragmen hamile kaldım. Hemde 6 saat sonra aldım. %1 ihtimal bile olsa basınıza gelmeyecek diye birsey yok. Gönlünüze göre olsun insallah
eymenim1405 Elvn94 gecikme oluyor canım benimde 4 aylık bebeğim gecenlerde adetim gecikmişti 10 gün korktum bende test yaptım bisey cikmadi sonra bekledim adet oldum
Elvn94 Deletedmom280 korkyorm halbuki prezarvatif kullndik kayms yinede nolr nolmz dye ertesi gun hapi ictm ama gelmyonce adetm bi panikledm
Simaydilan Deletedmom280 birsey sorablrmym ya benimde adetimden 7 gun gecti test yaptim negatif 7 gun gecikmesi normal midr
Cennetinsusu Simaydilan Ben ilk adetimden 2.5 ay sonra oldum. 1 sene oldu hala düzenli değil hala gecikme oluyor. Hamilelikten önce günü gününe olurdum.
Gamze1515 Bendede hep farkli geldi simdiye kadar dogumdan sonra erken geliyo bir hafta yada bir hafta gec
Baharaytekin Elvn94 test yapmanda fayda var aama ertwsı gun hapı gecıktrme yapar bırkac gun daha bekleyıp oyle yap derım
Simaydilan Cennetinsusu yok dogum yapalı 8 ay oldu emzirmiyorum . 40 bitti adet gordum ve duzenli olarak . 8 gundur gecikme var idrar testi negatif gosteriyo. Adete dair hic belirtide yok. Gecen ay korunmamsz iliski yasadik ve adet gordum . Bu ay korundguma ragmn gecikme var
Cennetinsusu Simaydilan Sen yine de kan testi ver canım. Bazen çubuk testlerde çıkmayabiliyor. Stres yapmışsan o da etkiler tabi ama bilemedim. 🤷♀️