Antalyalianne Kızlar 2 aralıkmis migrostan almıştım şu an baktım mantarlar iyi duruyo kahvaltı da kullansam bişey olur mu yarın 2 gün geçmiş oluyor ya tarihi
patiseverr_ Antalyalianne valla ben gecen almıstım baya hı zaman gectı ustunden tarihinedw bakmadım yaptım yedım muhtemelen gecmıstı yarını ama sağlamdı 😂
maras46ikincihesap Antalyalianne bi defa bi gün geçmişi kahvaltıda kullandım ama başka zaman kullanmadım mantar biraz korkutuyor açıkçası
BihterZiyagil_ Antalyalianne yokmu başka ismi onu kullan aklım çıktı gece gece aha dedim geldi yine 😂😂
Antalyalianne maras46ikincihesap Ya evet ama bende o kadar para verdim kullaniyim istiyorum da eşime sorayım bakalım o ne derse artık
yaprak_34 Antalyalianne ben Pazar’dan alıyorum süresi 10 günü geçmesin diyor satıcı .Sizinkini bilemedim
yaprak_34 Antalyalianne bilmiyorum ki et süt yumurta balık mantar en çok korktuğum gıdalar.Kalbinizin sesini dinleyin 😂
yaprak_34 Antalyalianne bilmiyorum ki et süt yumurta balık mantar en çok korktuğum gıdalar.Kalbinizin sesini dinleyin 😂
biroglanannesii1 Antalyalianne Ben mantar aldığım da en fazla 1 gün bekletirim sonra kararıyor ve yenecek durumda olmuyor bence yemeyin
Deletedmom_35 Antalyalianne Bi fake hesap gelmişti de kocası mantara benziyorsun demiş falan ondan sonra bir ton hesapla aramızda geziyordu o mesele 😅