Merhabalar. Daha önce de emzirmeyle alakali bir post açmıştım. Kızım üç aylık ve ben cesitli sebeplerden dolayi emzirmede cok sorun yaşadım. Ne kadar istenmese de biberon kullanmak zorunda kaldim. Tam herşeyi aştım sütüm çoğaldı böbrek taşı düşürmeye basladim hatta kpss sınavina girecegim sabah basladi sinavima bile giremedim😔 o dönem de çok ağrılarım oldu bilen bilir doğum gibi birşey ve dişimi sıkmak istesemde dayanamadim serumlarla agri kesiciler aldım o süreçte de emzirmemem gerekiyordu tabi. 3 adet tas vardi ve cehennem gibiydi yerimde durup oturup da emziremedim bile boyuna koştum tabiri caizse. Ve o süreçte yine sadece biberona yöneldik. Kaşık vs ile beslenmeyi zaten kabul etmiyor neyse atlattim agrilarim bitti bu sefer de bebegim asla memeyi almadi ne yaptiysam. Ve sütümü sagmayi her denediğimde süt yerine kan sagdim o kadar takmistim ki kafaya surekli sagmakla ugrastim hatta tuhaf gelebilir kendi göğsümü kendim emdim😭 ama iki cay kasigindan fazla süt gelmiyor. İnternette annesini emen yavru hayvanları görünce bile ağlamaya başlıyorum. Bir su hayvan kadar olamadim diye. Gecenin bu vakti elimde yine pompa gözlerim de yaş. O kadar içim dolu ki her anne yavrusuni kucağına basıp emzirmek ister. Anne degilmisim gibi yavrumu bundan nasilahrum birakirim diye kafayi yicem ben artık kizima her baktığımda öyle bir vicdan azabi cekiyorum ki😔 haftaya randevu almistim gebelikten once biyopsi yapilacakti mememde iki adet kitle var ama erteleyecegim varsin beklesin biraz daha sütümü cogaltmak istiyorum. Bestlak damla humana cayi rezzene hergun iciyorum. Duşta masaj ile sagmaya çalışıyorum böyle sütü kesilip tekrar cogaltan oldu mu olduysa nasıl başardı neler denedi yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏 uzun oldu hakkınızı helal edin şimdiden teşekkür ederim 🙏