Nurtfk06 Sanırım 4. Ay atağındayız uyku yok sürekli huysuz ve ağlıyo ayağımda sallıyorum artık çok yoruldum. Atağı deneyimleyen anneler nasıl başa çıktınız sizde belirtiler nelerdi?
Marziye1 Nurtfk06 4 ay 7 günlük bebeğim güzelim uykular gitti çok az uyuyor huysuzluk var sürekli ayakta gezdirmemi istiyor en zor ve en uzun atak dönemi bu ay 😣
Yeicyat Nurtfk06 ay bnmki 5 ay 9 gunluk ve yaklasik bi ay onceye kadar gece yatar sabah uyanirdi. Suan geceleri saat basi uyanıyor nerdeyse. Gunduzleri zorla uyuyo koyunca uyanıyorrrr. Dis cikardi bide ondan mi dedim ama valla zor cokta kucak sever bi bebek:(
zehraaktas Nurtfk06 4 ay 6 günlüğüz şuanlık sadece gündüz biraz huysuzluk yapıyo gece iyiyiz ama başlamamış da olabilir daha bilemiyorum
Kasendem Nurtfk06 3 ay28 günlük diye dün ağlama krizi geçirdim o kadar uyumuyor ve ağlıyorki. Atak mı bilmiyorum ama hafif damağında kabarma var. Yoruldum.
Nurtfk06 Marziye1 aynı şeyleri yaşıyoruz sabahtan akşama kadar kucağımda diğer türlü sürekli sallıyorum napicagimi şaşırmış durumdayım 🤦 4 ay 4 günlüğüz bizde
Arenmomm Marziye1 4 ay 22 günlüğüz ve hala bitmedi…. Kucakta ve ayağa kalkmış şekilde durmaktan artık sırt ağrılarım arttı geçmek bilmiyor bitmek bilmiyor bu dönem ne zaman bitecek bilmiyorum 🥹
Marziye1 Nurtfk06 Allah yardımcımız olsun benim birde 4 yaşında kızım partim çıkıyor 🙄 inşallah bir an önce biter gider şu ay 😐
Berfin4720 Aynı durumdayız o kadar uyku düzenini oluşturmuştum resmen alt üst oldu ne gecem var ne gündüzüm artık kendimi bıraktım tamamen tükendim
Nurtfk06 Yeicyat çok iyi anlıyorum şuan sizi uyku bitti üç gündür toplasan 8 saat uyumamisimdir birde elimiz sürekli ağızda sanırım bizde diş cikaricaz çok zor
aslihanbsbg 4 ay 27 günlük ve atlattıķ sanırım şükür 🥲 geceleri uyanmayan bebegim saat başı uyanır olmuştu ama geciyomuş olabildigince sakin kalmaya çalıştım az sabır sadece geçecek 😇🥲
Ozlmmgmail aslihanbsbg biz de 4.5 ayligiz 2 saatte bir uyaniyor.asla geçmiyor iki saati. Uzun uyuması için bisey yapıyor musunuz :)
aslihanbsbg Ozlmmgmail hayır doğduğundan bu yana geceleri uyur zaten belki bir iki kez uyandırdı atak zamanları uyanır sık sık ama gündüz tam tersi hiç uyumaz keşke gündüz de uyusa