metay5 Kızlar ben humana kullanıyorum bebeğim için aslında memnunum ama çok zor buluyoruz eşim kaç alışveriş merkezini dolaşıyo bulamıyoruz internetten sipariş vercektik 3-4 güne gelir dediler yani Bayadır sıkıntı çekiyorum bir yere 2-3 günlüğüne kalmaya gidiyim 2 mama taşımak zorunda kalıyorum benim sorum şu bebelac gold kullanıp memnun kalan var mı
Ertugrulunannesii metay5 bebeğime çok fazla geliyordu saatler geçiyor mama yemek istemiyordu uzun süre tok tutuyor
Nefesdunya Dün doktoruma sordum hipp combiotic kullanıyordum Bebelac Gold a geçtim dedim. En iyi mama sindirimi çok kolay bebekler için ideal dedi canım.
EsZe Nefesdunya sorun yaşamadınız mı? Ben de bi kez geçmeyi denedim. Kızım gazını çıkartamadı çok zorlandı. Sanırım o gün kaka da yapmadı. 1 gün deneyip hemen hipp’e geri döndüm
Nefesdunya EsZe yok canım aksine kakasını daha rahat ve dolu dolu yapıyor taşmaya başladı bezinden. Bi problem yok yani
EsZe Nefesdunya valla sevindim sizin adınıza. Belki sabretsem benim kızım da ertesi günü falan yapardı da, bana en çok gazını çıkartamaması garip geldi. Omzuma tırmanıyo bağırıp çağırıyodu çocuk 🤦♀️ İleriki aylarda belki tekrar denerim
Aylingneess Bende deneme amaçlı aldım daha kullanmadım doktorum evolvia önerdi onu kullanıyorum şuan gayet memnunumda ama bütçesel olarak biraz fazla geldi 10günde bitiriyoruz kutuyu