Ruveyda__1309kevser Kızlar kızımın kafasının sadece ön bölgesinin sarı konakları geçmiyor hiç karbonat zeytinyağı da denedim tarafığımda saçları da dökülüyor konakla önerisi olan varmı nasıl geçicek bu😔
Nergis199 Ruveyda__1309kevser bebek yağı sürün .bide çiçek yağı ile karbonat ı karıştırıp konak olan bölgeye sureceksiniz. Bekletip yıkayıp tarixaksiniz ozan geçiyor .zeytin yağı ile degil
Pnrdadas Ruveyda__1309kevser Oğlum 3 buçuk aylık onda da geçmiyor çok denedim yarın sıfıra vurdurcam saçını ince telli saçları var dökülüyor belki çare olur
Zeysars Ruveyda__1309kevser banyoda bol bol durulayın temiz durulanmayınca oluyormuş demişti kuzenim. Zeytinyağı sürdüm yumuşayınca taradım banyoda bolca duruladım geçti hemen
Bisaniye Zeysars banyo durlaması ile ilgisi yokmuş ben de çok üzülmüştüm iyi yıkayamıyorum diye :) ama tamamen bebeğin vücudunun ürettiği yağ ile ilgiliymiş
Sitionline Minikprensannesi evet doktorumda bunu önermişti ama çok şükür geçti gerek kalmadı cok sık yağlayıp taradım öndeki saçlar biraz azaldı ama olsun onlar çıkar sınra
Bisaniye Ruveyda__1309kevser valla vazelin çok hızlı geçiriyor. Sadece sonrasında temizlemesi zor bir iki banyoda ancak arınıyor
Ballilokmaayse Ruveyda__1309kevser cnm ben hem karbonat zeytinyağı yaptım ama aynı anda sampuanını da değiştirdim ve geçti. Oysa aylarca denemiştim zeytinyağı karbonat fayda etmemişti.
aysgulloztrk Ruveyda__1309kevser canımm 3 tane aspirini ez içindir bir çay kaşığı zeytin yağı dök. Sür saçına yarım saat sonra yıka tamamdır 🥰 Sonucu yazarsın bana.
myangel Ruveyda__1309kevser kendiliğinden geçtiğini hiç duymadım. Saçına banyodan önce krem ya da zeytin yağı sürüp 10 dk fln bekleyin sonra ters yönde sık bi tarakla tarayın hepsi çıkıyo. Ben o şekilde iki seferde halletmiştim