ugurbocegmm İyi akşamlar, kilo verirken ne gibi ara öğün tercih ediyorsunuz? Ben açlık hissedersem chia tohumlu kefir / bitki çayı yanına çiğ fındık ,badem veya ceviz/ yeşil elma ve kuruyemiş gibi gibi.. öneriniz varsa alırım.🌺
Edis07 ugurbocegmm ara ogun, ana ogunu fazla yememeniz icindir. Ara ogunu yerseniz surekli migdenizi hafif ara ogunlerle doldurursaniz ozaman gun boyi fazla acikmicaksiniz ve ana ogunude cok yemeyeceksiniz ve boylece zayiflicaksiniz. Oyizden araogun sart
Eternity ugurbocegmm Aralıklı oruç yapıyorum, ara öğün yok. Bazen çok kazınır ise sadece yeşil elma o kadar.
ugurbocegmm minikoglummmmm akşamları Leslie ve egzersiz yapıyorum fırsat buldukça da yürümeye çıkıyorum o kadar🥺
Solina Artık çoğu doktor ara öğünün gereksiz olduğunu savunuyor.Canan Karatay söylediğinde dalga geçilmişti ama dünya genelinde artık iki öğün beslenmeyi öneriyor doktorlar.Aralıklı orucu araştırın derim.
ugurbocegmm Solina teşekkür ederim 🌺 şu yönde avantajlym güzel bı sağlıklı kahvaltı bide 5 gibi yemek yersem yetiyor. Ara öğünü çok ackma olursa ekliyorum. İşte en önemlisi gereksiz karbonhidrati (paketli gıda vs) tatlı pasta işte bunlardan kaçmaya çalışıyorum nefis işte tek o zorluyor ama mecburm artık dikkat etmeye🙏
Eternity ugurbocegmm Kahvaltı 11:30 sonrası, çok acıkırsam ara öğün, acıkmaz isem akşam yemeğini en geç 17:00 bitiriyorum.