Hilalyusra Bir kaç gündür hastaydım ateş boğaz ağrısı vs bugün aniden bebegiminde ateşi yükseldi 37.6 oldu calpol verdim benden başka bakacak olmadığı için geçti galiba çocuğa. Öksürük bütün tıkanıklığı falan yok susn kokmalı miyim nasıl bir önlem alabilirim
Melekannesi0667 Hilalyusra emziriyorsanız sarımsak doğrayıp veya ezip günde bir tane yutun. İnstagram da hastalanmayan çocuk diye bir sayfa var orada deneyip fayda gören çok olmuş. İnşallah hiç hastalanmaz annesi. Çok geçmiş olsun 👼🏻
Edis07 Hilalyusra vucut isisi 38den yuksek olursa calpor verilir diye biliyorum. 37.6 fazla degil diye dusunuyorum. Bence ilk basta sadece soguk tedavi uygulamasiyla dusurmeye calissaydiniz baktiniz yukseliyor ozaman calpor verin
BebekC Serum fizyolojikle sürekli temizleyin burnunu ilerlemesin, ben sık temizlemedim virüs ciğerine indi zor toparladık oğlumu :(
BebekC Hilalyusra tıkalı olması şart değil temizlendikçe orada tutunan virüsler temizlenir ve ciğere inmesi engellenir. Zaten normalde de yapmamız gereken bir şey hasta olmasını beklemememiz lazım.
Hilalyusra BebekC calpol vermeme rağmen 38.5 olimca endişe edip gittim doktora . Boğazları kızarmış antibiyotik verdi kullandım hemen suan 4. Saati yine ayesi çıktı verdiği ateş dusurucuden verdim antibiyotikten sonra hafif ishal oldu normal galiba ?