nesee 25 gün önce doğum yaptım. doğum 1 hafta sonra kabız oldum. çatlama oldu ve her lavaboya gittiğimde saatlerce acı çekiyorum ne yapmam lazım doktora gitmeden geçer mi acaba?4
KuzeyinAnnesii nesee kırmızı kantaron yağı hergün hafif içede gelcek şekilde sürün faydasını görürsünüz geçmiş olsun
umay1520 nesee evinizin yakınındaki sağlık ovağına gidin ve doğum sonrası kabızlığım var şiddetli diyin onlar halden anlıyo zaten ☺️ Duphalac kullanmayı bir dene 👍
renkliruya Kabızlık için 3 tane siyah zeytin çekirdeği yutmuştum fayda etti.. O ağrı sızı ve kanama geçti..
Mrvemom Çok ağrılı ve zor 🙄 Doktora gözükün bi ama bana duphalac şurup vermişti emzirirkende hiçbir yan etkisi yok demişti 1 gün kullandım hemen kesti normale döndüm sorun doktorunuza öyle alın,geçmiş olsun😌
nesee [bilinmeyen] malesef benim de doktorum erkek olduğu için gitmeye utanıyorum ama.mecbur ilerde kötü bisey olur diye gitmeye mecburum galiba
Busra34 Valla ben kabiz olmadigim halde dogumdan sonra bendede oldu cocuk 3 bucuk aylik oldu bende hala catlak var doktora gittm uyusturucu bi krem verdi onunla rahat ettim biraz hemde hakiki zeytinyagi sari kantaron yagi flnda suruyorum