AyseAlyamm Selam kızlar KOSGEBe başvurmayı düşünüyorum kuaför açmak için sermayem yok şu an . Girişimcilik desteği alanlar nasıl yaptınız? Paranız ne kadar yattı ve hemen yattı mı ?
Busraata AyseAlyamm 2-3ay içinde başvuracagim şuan girişimcilik belgesi aldım bende bilmiyorum hiç.önce egitim alıp belge almanız gerekiyor
AyseAlyamm Findikzadem siz ne üzerine düşünüyorsunuz? Umarım bilen çıkar ve aydınlanırız nette okuduklarım biraz kafamı karıştırdı benimde
AyseAlyamm Findikzadem bende çocuk giyim çok istemiştim ihraç fazlası ürünler satmak vs için fiyatlar çok yükselince açıkçası biraz vazgeçtim . Kuaförlük eski mesleğim diye geri dönmeyi düşünüyorum ama elde avucta bişey yok. Birilerinin desteği olmadan yapmak istiyorum
AyseAlyamm Busraata ne üzerine başvuru yapacaksınız ? KOSGEB üzerinden mi aldınız girişimcilik belgesini . Projenizi vs sundunuz mu ? Çok soru sordum kusura bakmayın hiç bilgim yok bu konu da merkeze de uzak oturuyorum ha diyince gidemiyorum
Findikzadem AyseAlyamm bir mesleğiniz olması çok güzel ben laborantım ama atanamadm o yüzden böyle bir arayışa grdim hakkımızda hayırlısı olsun
Busraata AyseAlyamm hayır öncelik kosgebe int. Üzerinden giriş yapiyorsunz e devlet üzerinden belge aliyorsunuz iş sahibi olmak için egitim almaniz gerekir,proje vs daha sonraki işler bence internet üzerinden araştırın uzun çünkü burdan anlatamıyorum
AyseAlyamm Findikzadem ahh sizinde mesleğiniz çok iyiymiş ama atanamamış olmanız çok üzücü o kadar okuyup emek verip karşılığını alamamak 😔 umarım gönlünüzden geçen olur tez zamanda . Bı post daha açtım az önce kadın girişimcilere halk bankasi kredi veriyormus bunu da bir araştırın isterseniz
AyseAlyamm Findikzadem ahh sizinde mesleğiniz çok iyiymiş ama atanamamış olmanız çok üzücü o kadar okuyup emek verip karşılığını alamamak 😔 umarım gönlünüzden geçen olur tez zamanda . Bı post daha açtım az önce kadın girişimcilere halk bankasi kredi veriyormus bunu da bir araştırın isterseniz