1__anne Bebeklerinizin kepçe olduğunu ne zaman fark ettiniz ve 3 4 aylık bebeklerde kulak katlanmasından kepçe kulak görünümü olur mu bebeğim kepçe mi değil anlayamıyorum bi türlü
zeyderler 1__anne evet 7 aylık kızım kulağını katlayarak yattığı için kepçe duruyor. Bantladım bi kaç kere de faydası yok
S_x_w 1__anne bazen hemen belli oluyor bariz büyük kulaklı bebişlerde🙈 bazen de benim kızım gibi 8-10 aylık civarı..aslında tam anlamıyla kepçe değil kızım ama alttan bir kıvrılma olduğu için ilk aylarına göre daha çıkık kabarık duruyor kulağı🤭 ilk 3 ay bantlama yapılırsa işe yarayabiliypr ama sonrası yapılanların faydası olmuyormuş kbb dr demişti
1__anne zeyderler 7 aylık mı 🤦 o kadar devam ediyor mu çok sinir oluyorum ve sürekli katlanıyor ya şapka da istemiyor
Dilruba_1 Ben gece gündüz her fırsatta kulağını düzeltiyorum üzerine yatarsa Moderatör Kübra hanım yara bandı yapıştırmış onu da deneyeceğim Yani bazıları da doğuştan geldiğini sonradan kepçe olunamayacağını iddia ediyor ama üstüne yattıkça oluyor bence
1__anne Dilruba_1 aşırı kepçelik görünse evet doğuştan derim ama üzerine yatımca böyle yayvan duruyor hep çok sinir oluyorum ya
Esrataluy Dilruba_1 katlanıyor da ne yaparsanız yapın kepçe oluyor kendimden biliyorum 🙃 annem çok uğraşmış hep düzeltmiş ama yine katlanirdi diyor 🙃 ben kepceyim mesela çocukluğum daha kepceydi ama bebeğimin kulakları baya yapışık bana çekmemiş 😃😍 ben kesin kepçe olur diyordum 😃
Dilruba_1 1__anne yara bandı deneyeceğim bakalım nasıl olacak elinizle düzeltin uyurken o da biraz engeller
S_x_w 1__anne benim bebeğimde durum biraz değişik gelişti😅😂 üstten büyük bir kepçelik yoktu-yok..kulak memesi içe doğru kıvrılıyordu..böyle böyle aylar geçti ve o kıvrılma kulakları biraz öne getirdi diyeyim🤭🤭
Kubrasolmmaz Dilruba_1 oğlumun saçı pek yoktu bende kıvrılan tarafın ucundan arkadan yani enseye doğru yapıştırmıştım bir süre sonra şekil alıyor