Hep_mi_uykusuz Kizimin dogum gunu için bundan cikarttim Aslinda niyetim maden suyu siselerine yapistirip mevyve suyu falan ikram etmekti Acaba magnet mi yapsam hatira kalsa dedim ama ne yapabiliriim Internete baktim bisey bulamadim
Teemo07 Hep_mi_uykusuz ben tohumlu kart yaptırmıştım. Tohumlu kalemler de var. Benim hoşuma gidiyor o tarz şeyler
Maco_44 Hep_mi_uykusuz ayy aslında bu Avşar sodaları var şişeleri Tombik çok güzel olur aslında onlara
Hep_mi_uykusuz BuseCan Nasil yapabilirm cok yapicak olsam mika kutulu seylerden yapicam ama onlarda 20li satiliyor
Hep_mi_uykusuz Maco_44 Ben de onlara dusundum 15 tane falan var kelebek hemen evde kendim 3 4 tane hatira kalsn diye magnet yapabilitmiyim acaba dedimdi
Maco_44 Hep_mi_uykusuz Mesela boyutuna göre su şişesi kapagını hafifi düz hale getirseniz. Önüne bunu arkasınada bir mıklatıs yapıştırsanızda olur? Fikir amaçlı. Meela 10l su şişesi kapagı tüm kaplayacak şekilde veya kağıt küçükse daha küçük şişe kapagı. Hafif düz hale getirip arkasına mıklatıslada hoş olur