Laden Merhaba hanımlar, bu iki süpürgeden birini kullanan var mı? İkisi arasında kaldım. Dyson alacaktım ama malum arttıkça arttı fiyatı. Bir el atıverin şu kardeşinize hangisini alayım karar veremiyorum🤓
Baakpnr- Laden bunların normal elektrik süpürgenden ne farkları var canım çekim gücü dısında kullanım rahatlığı falan mı
charlotte Laden dyson alamiyorsaniz phillips tek gecerim supurgede. Maraton benzerliğine 3 yildir. Phillips öncesinde arcelik rowenta falan kullandim. dyson aldim sonra. Utude supurgede phillips iyidir 😁
Laden Baakpnr- kablosuz olması büyük rahatlık bence ya. Çekim gücüde çok güzel. Evde kablolu süpürgem ve robot süpürgem var ama bunlardan çok istiyorum. Herkes çok pratik olduğunu çok güzel çektiğini söylüyor☺️
Baakpnr- Laden ben de almak istiyorum o yüzden sordum teşekkür ederim ben de yorumları takip edeyim 😍
charlotte Laden cok pratik amaciniz kablosuz supurge ise viomi handheld cordless vacuum A9 a bakmanizi oneririm. Dyson almasam onu alirdim. Yorumlarını bir inceleyin derim :)
Linaduygu Baakpnr- alan hangisini neden aldı beni dürtsün bende istiyorum 😂 ucuz olsun tabi cimri enişteniz çünkü 😂😂😂 ödü kopuyor parası mı bitiricem diye sbfjfkdksa
Habibetlppp 6 aydır speed pro Mac kullanıyorum. Çok memnunum benim halılarım ince kestirme halı kullanımı rahat arkadaşım da kullanıyor onun halıları kalın halı süpürürken çok çok zorlanıyorum diyor
Minkpndam Bende istiyorum acaba ülkecek ev süpürmeyle kafayı mı yedik 😂 robot var kablolu var birde bundan istiyorum 😕
Laden Minkpndam aynı şekilde bende. Robotu alalı senesi gelmedi daha. Gerçi kabloluyu 6 senedir kullanıyorum bence vakti geldi değiştirmenin😁
Minkpndam Laden ben robotu 1,5 yıldır kullanıom kabloluyuda 2 yıldır çok çok mennunum kabloludan ama şarjlıda istiom