Ahe Hanımlar merhaba, doğumdan sonra ne kadar süre içinde regl oldunuz? Ben 9. haftada regl oldum. Emziren annelerin daha geç regl olduğunu söylüyorlar. Acaba bunda bir sakınca var mı merak ettim.
Nursevensahin Ahe bende kırkım çıktıktan sonra olmuştum hemen sprial takmıştım o yüzden olmuştu ama bir ay geçti spiral takalı şuan da yoğun bi kahverengi akıntı var muhtemelen adet olduğum için oluyor
Ahe Ayseey benimde 45. Günümde birkaç gün geldi ama bir de şimdi oldum. Bende emziriyorum sütümle bir ilgisi var mı diye endişelendim biraz
Ahe Deletedmom_875 Mavininbiri ablamda 1 yıl hiç olmamış dediğine göre. Bende erken olunca şüphe ettim kendimden.
Mavininbiri Ahe Kişiye göre değişiyor eltim ve görümcelerim kimisi 6 ay kimisi 9 ay sonra oldu 1 sene sonra olan arkadaşım var mesla
milla Ahe emziriyorum, 9.ayda regl olmuştum ben. Şimdi oğlum 14 aylık oldu, reglim düzenli değil hala.
Btekin Ahe kimileri 40 i çıktıktan bi kaç gün sonra tekrar kanama görüyor çok normal bsy Ben 40 çıktıktan 4 gün sonra 4 5 gün kanama gördüm, 40 tan itibaren 17 gün sonra da adet oldum
mczm__ Ahe doğumdan sonra 34. Günümdeyim hâlâ 1 haftadr ara ara gelmeye başladı bitmek bilmiyo ne zmn bitecek ne zmn regl olucam acaba