Sevgim4sana 42 günlük bebeğim, arada emerken uykuya dalarken tek bacakta atma oluyor, bazende uykuya dalarken gözünü sıkma tik gibi hareketler oluyor. Beni cok tedirgin ediyor. Böyle seyler yasayan var mı. Allah korusun aklıma nöbet mi diye de geliyor.😑
Erdemalp Sevgim4sana ayy gecen bizdede oldu sadece tek bacak. Diger soylediniz hic birsey yotu bizde. 11 ayligiz hemen doktoea goturduk. Tek bacaksa korkma dedi baska suphelendigin birsey varmi dedi yok dedim. Ama seninki daha kucukmus bi goster istersen.
Milagros Sevgim4sana canım benim bebeğim şuan iki aylık daha yeni yebi bıraktı tek bacakta titreme segirme gibi oluyordu doktora sordum sinrileri gelişiyordur dedi dünyaya adapte olmaya çalışıyorlarmış emerken yada uykuya dalarken kucağına alırken falan oluyordu benim de genelde tutunca duruyorsa bacağı sorun yokmuş.
Milagros Sevgim4sana canım benim kızımda öyleydi çok korkmuştum nöbet mi geciriyor diye senin gibi ama geçiyor sonra benim ki 3-4 aylıkken falan geçti.
kayraninannesiiii Benim bebeğim şuan 3 aylık başlarda bizde de oluyordu endişelenmistim fakat burada okuduğum yorumlarda doktorlarin normal karşıladığı yazıyordu. Bir de bacak titrediği zaman bacağını tutunca geçiyorsa sorun değil demiş bir doktor. Ama çoğu bebekte oluyormuş 😊🌸