Kyselz Sağmak sütü arttırır mı azaltir mı sağım yapan anneler kaç aya kadar sağım yaptınız bebeğim memeyi reddediyor emdiği kadar emdirip sonrasını sağıp veriyorum her emzirme sonrası göğsü bosaltiyorum
Damlatugce Kyselz artırır tabiki ama duzenli sağım artırır emzirir gibi 3 aatte bir sağım olmalı elle sağım daha çok artirir
ozgeseyhan Kyselz benim bebeğim emmiyor 2.5 aydır, sağarak veriyorum arada çok az mama 3-4 saate bir sağıyorum.
Whatornot Kyselz 3 ay 9 günlük kızım var hiç emmedi hep sağarak veriyorum. Sadece anne sütü alıyor arttırıyor düzenli sağmak önemli tabi zaten bir süre sonra memeler alışıyor
Turgutunannesiii Kyselz iki aylık oğlum var sürekli sağıp biberonla veriyorum ne kadar sık sağarsan süt üretimi artıyor 6-7 saatte bir sağıyordum şimdi yine 3-4 saate düşürdüm artsın diye hemen fark ediyor birde sağarken sürekli masaj yap çok faydası oluyor
Kyselz Damlatugce bebek emiyor ardına sagiyorum gece ne zaman kalkarda o zaman 5 6 saat oluyor gündüz 3 saatte bir oluyor genelde bebeğim çok emmiyor azıcık emiyor ardına hemen sagiyorum öyle olurbmu
Kyselz Whatornot hiç mi emmiyor direk sağıp mı veriyorsunuz yoksa biraz meme de emiyor sonrasını mı sağım yapiyorsunuz
Whatornot Kyselz direk sağım yapıyorum hiç emmiyor. İlk başta emme refleksi yoktu sonra kalp ameliyatı oldu, doktor memeden emmek büyük efor gerektirir dedi ben de bir şey olur diye korktum denemedim. Gün içinde bazen 5 kere bazen 8 kere sağıyorum değişiyor
Whatornot Kyselz herkes bir şey söyler zaten ben hep sağıyorum ve sağdıklarımı da yazıyorum günde 1 litre süt geliyor ve hiç emmedi kızım iki defa silikon uç ile tuttu onda da 2-3 dakika kadar
Ayse24 Kyselz sağmak bebeğin emdiği gibi olmuyor sagarken sadece damardaki sütü sagabiliyorsunuz makineyle ama biriken sütü sagamazsiniz ayrıca göğüs bosalmaz çünkü vücut hep üretim halinde olduğu için azalır sonra birikir ama tamamen bitmez bende sagiyorum bebeğin emdiği gibi olmadığı için biraz azalma var
Kyselz Whatornot oyy kiyamam Allah’ım şifa versin olsun sagarak aldığı kafar alsın küçük kuzu yeterki anne sütünü alabilsin
Ayse24 Bebeğiniz az emiyorsa 2saatte bir emzireceginize yarım saatte bir 1 saatte bir emzirin yeter ki emzirin
Ayse24 Kyselz bebek emdikçe artar sen bolbol su iç pekmezi sulandırıp iç çok faydası oluyor süt artırmada kimyon ve rezene de süt artırıyor sen kendine iyi bak ki bebeğe süt olup bakabilesin sen pes etme. Beni de aydı yaptılar ben şimdi mama veriyorum biberona alıştırma sütun artsa bile biberon ister suluk başlığıyla vermeye çalış mamayı
Menis123 Kyselz 6. Ayına yeni giren oğlum var 2 ay zar zor silikon uçla emzirdim sonra onu da reddetti 4 aydır sağım yapıyorum sütüm yetmedi yerde mamada veriyorum düzenli sağım yapmak önemli ben dışarı çıkarken bile sağım yapıyorum çocuğum yanımda olsun olmasın sütü içmese bile sağım yapıyorum azalmaması için çünkü düzgün sağım yapmadığımda 1 gün bile etkiliyor miktarını
Ayse24 İnternetten araştır hepsini dene ben öyle yaptım arttı ama bebeğim biberona alıştığı için memeyi istemiyor