Edanurada Yaklaşık 20 gindur geçmeyen bir oksuruge yakalandım abartı değil yani bütün hayat zevkim bitti bu nasıl bir bela sabaha kdr boğazlarım yırtınıyor yapmadığım denemediğin hiç bir şey kalmadı yok yine sabahladım
zkaradeniz0426 Edanurada bir tatali kaşığı zencefil bir tatlı kaşığı bal kaynar su bardağa koy iç sabaha hiç biseyin kalmaz bu arada çok geçmiş olsun
Edanurada Aysegul93 çok zor durumdayım ya dr gidiyorum iğne oluyorum sürekli hap ilaç bitkisel şeyler yok yani terketmiyor beni her zmn senede bir kez olurdum bir hafta sürerdi en fazla iki aydır iki kez yakalandım yine sabahladım sigara kullanmıyorum ciğerlerim tertemiz film de cekindim
Damlatugce Edanurada aktarlarda satılıyor akgunluk veya kara sakız olarak bulabilirsiniz aldiginiz zaman altına yağlı kağıt serdiğiniz bir tavada eritin erittiginizde siyah bi duman cikicak bu dumanı bir yastık havlu gibi birşeye çektirin ve sonra siritiniza göğsünüze koyup bir gece bununla yatın ertesi güne fayda ettiğini göreceksiniz
Feyzarda Edanurada 1barda ılık süt içine 1cay kaşığı tarçın 1cay kaşığı sirke karıştırın için 1damlada zeytinyağı damlatin kendimde denedim geciyor 1kac defa tüketin ama