Seyms Kızlar bebeğimin kafasında önce isilik oldu sonra beyaz beyaz sert pullar oldu konak dediler yaşayan varmı nasıl tedavi ettiniz daha başında sanırım bir kaşıda öyle sertleşti
Goktugbey Seyms eğer konaksa vazelin sürüp tarayın çok rahat yağ da denemiştim ama vazelin en etkili yöntem oldu. Duştan önce sürün bekletin ve tarayın.
Kleopatraaaa___ Seyms Zeytinyağı sürüp ince uçlu tarak ile tersine tarayın hepsi kalkıyor.. Duştan 1..2 saat önce yapın sonra yıkayın biz böyle geçirdik..
Zumrakarakiz Seyms konaksa eğer banyo yaptirmana bir 15 20 dk önce zeytinyağı veya bebek yağını sürün bekletin eğer saçları varsa bebege uygun tarakla yavaşça tarayın o kabuklar yumusayip çıkacaktır
Kyaaa0908 Seyms konak normaldir her bebekte olur doktorum zeytin yağı sürüp masaj yap daha sonra tarakla tara banyo yaptır demişti öyle geçti
Oturananne Goktugbey kusura bakmayın ama vazelinin çok sağlıklı olmadığını duymuştum içinde petrolle ilgili bir madde mi ne var diye yinede bilemicem araştırmak lazım ben zeytinyağı kullanılmasından yanayım
cbyrc Hemen hemen her bebekte olabilen birşeymiş konak, kaşınmaz bebek farkına bile varmaz rahatsızlık vermez ona Zeytinyağı sür akşama kadar beklet tara ve yıka. Bunu yarın veya sonraki gün de aynı şekilde tekrarla geçer gider
Goktugbey Oturananne çocuk doktorum bana önerdi. Ayrıca ben de sağlık çalışanıyım ve makat muayenelerinde vazelin kullanıyoruz .
Besraesin Oturananne vazelini bende oyle duydum ayrıca zeyrınyagı da alerjı yapabılıyor benım bebegıme kucuk bı bolgeye
Oturananne Goktugbey yaa doktor önerisi ve bir sağlık çalışanının önerisiyse bir sıkıntı yok demektir ben daha önce faydalı olduğunu duymuştum ama biliyorsunuz ki konu bebeklerimiz olunca hemen arastirmaya koyuluyoruz ve araştırma yöntemimiz malesef ki internet oraninda bilgileri ne kadar doğruysa! Yinede teşekkürler aklımızda bulunsun 😌
motherofasya Seyms acele olarak hemen gitsin şu konaklar demene gerek yok canım. Ben bebeğimin kafasından 6 aylıktan aldım :) keçi kılı bebek tarağı ve zeytinyağı. tek sefer banyo da çıktı. Tarağı çünkü yeni almıştım şu konakları temizleyim diye 🤣 ondan önce ben her banyosundan sonra kafasına güzelce zeytinyağı sürerim halen daha öyle belki onun etkisi olmuş olabilir hemen çıkmasında bende şoke olmuştum.
frAsli Seyms ya zeytinyağ süreceksiniz yada hiç birşey. Ben hiç bir şey yapmadım 4 ayında iyice azaldı sonları döküldğ uzun sğrdğ bitmesi sakın elle almaya kalkmayın çok dogal birşey. Ben ellemmemesinden yanayım
Ygzbrr Saglık ocagındaki hemşire konak beklerse kafasndanmantar olur demişti oglumda okadar coktu ki banyodan bir saat önce cok az karbonat be zeytinyagı iyice masaj yaparak yedirin bekleyin banyodan hemen ıkı dkka önce trendyolda satılıyor konak taragı onunda banyodan hemen önce tersine tarayın off hepsi kalkıyor tertemiz oluyor cok sukue bitti bizde bu sekılde
jd16 Seyms yenidoğanda da olur, yeni saçlar geldiğinde de. Benim kızım 7aylık arada oluşuyor eskisi gibi olmasa da. Bebeyağı, zeytinyağ sür yarım saat bekle tara ve yıka. Birkaç tekrarda kurtulursun. Vazelinde petrol olduğu için önerilmez. Geçmiş olsun 🌼
aliaras_2022 Seyms banyodan 1 2 saat önce zeytinyağını sür ince sık tarakla çok bastırmadan geriye doğru tara çıkar hemen