TheBaby Seyda2309 Soğan kürü yapın. 1,5 su bardağı içme suyunu kaynatın. İçine kabuklarıyla beraber 4′e bölünmüş soğanı atın. 4 dakika kaynatın. Süzün sıcağa yakın ılık hale gelince için. Sabah aç gecede yatmadan önce. 15 gün devam. Yalnız regli iken başlamayın. Bitince başlayın regliyi söker çünkü. Birde gebe kalmamak için ekstra ekstra tedbirli olun. Yağ yakımını hızlandırır ama rahimi ve vücudu temizlediği için çok çabuk gebe bırakır @Umutpasaninannesi
Seyda2309 Kubrasolmmaz ay ne güzel ya bende lahana kurune başladım hem baya faydalı hemde kilo vermede yardımcı birçok kişide denemiş memnun kalmış
Kubrasolmmaz Umutpasaninannesi sabah kahvaltıda aç karnına garip gelicek ama soğan olduğu bile anlaşılmıyor tarçın yeşil çay karanfil koyduğu için anlaşılmıyor
yeniannee1 TheBaby ben sizd alerji için yazmıştım rica etsem cevap veririseniz sevinirim bilgi almak için
ciciinci Lahana suyu ile 3 günde 5 kilo verdim sonra fazlasını aldım sadece.odem attiriyo bı kaç.gun..ha düğün gibi özel gunler için yapılabilir göbek falan dümdüz.ediyo ama kalıcı kilo vermek için asla iyi bir seçenek degil