>
Saribidik bahsedeyim ama çok detaylı. Mesela öncelikle gece uykusunu düzene koymakla başlıyoruz. Nasıl olacak o gün bi şekilde memede sallayarak artık nasıl uyutursanız gündüz uykusu uyumuş olmalı. Gece uykusuna yatıracağımız bebeğimizin uykusu geldiğini gözlerini ovalaması esnemesi gb. Durumlardan anlıyoruz. Öncelikle saat 6 ile 8 arası da bi saat oluyor. Ben banyo yaptırdım, banyodan sonra pijama olduğunu belirte belirtee giydirdim babaya iyi geceler dedik ışığımızı kapattık yatağa koymadan kucağımda biraz kitap okudum bu kısmı henüz anladığını sanmıyorum ama her şeyin farkındalar daga sonra ben de öptüm ve yatağına yatırdım.tabi biraz mızmızlandı hatta ağladı seve seve okşaya okşaya yanında olduğu güvenini vermek gerekiyor bu şekilde uyutuyorsunuz. Gece uyanmaları da aynı şekilde. Ama kitapta daha detaylwr var tabi pahalı bişey de değil idefix de 14 ₺. Tavsiye ederim
Kevserrrrrrrrrr bunu da okuyun madem benim davranışımı bu kadar sert eleştirdiniz.. Teessüf ederim. Ben bir öğretmenim. Bu zamana kadar çocuk aşkıyla sevgisiyle de büyüdüm ve binlerce de çocuk sevdim büyüttüm. Eleştirirken biraz dikkatli olun. Bebeğimin sevgi dolu olmadığını ima eder tarzda mesajınız yanlış konuşuyorsunuz.