İyi geceler hanımlar. Kızım 26 aylık oldu. Çok akıllı konuşmayı seven şarkılar söyleyen tatlı bir kızım var. Çok şükür. Sorun şu ki son bir aydır istediği bir şeyi yapmadığım da çok yüksek sesle ağlıyor bazen çok sinirleniyorum sinirlerine hakim olmak için yanından uzaklasiyorum sonra kendi kendine susuyor. Bugün forumda bu sorunumun nedenlerini okudum bebekler doğduklarında itibaren duygularını yönetmeyi bilirler ancak yanlış tutum ve davranış gördükçe bu huyları körelir inatlaşma ısırma aglama krizi elindeki nesneyi fırlatma gibi huylari gösterebilir diyor ki kızım ısırma hariç diğerlerini yapıyor ister istemez eşimle tartışmalarımiz oluyor kızımın yanında ve kızımın o davranışlarında kendimize hakim olamayip kızımızı azarladigimiz da oluyor ama sessiz kaldığımızda kendi kendine susuyor. Bugün mesela en az 10 kere ağlama krizine girdi ve sabah kahvalti yaparken beraber çizgi film izliyoruz sonra oyun oynuyoruz temizlik yapıyoruz hava iyiyse parka gidiyoruz evde kağıda biseyler çizip boyuyoruz artık yapacak bişey de bulamıyoruz onu da anlıyorum bunaliyor ama ben de bocalamaya başladım sizler neler yapiyoraunuz günlük neler oynuyorsunuz çocuğunuz ağlama krizine girdiğinde nasıl davraniyorsunuz