Gzm17 Kızlar kızım 9 aylık pipet kullansın istiyorum ama nasıl öğretirim bilmiyorum kızım pipeti çiğniyor çekmiyor
Nurgr Gzm17 14 aylık tı bir kere gösterdim pipetten su geldiğini anladı ve hemen öğrendi. 9 aylık biraz erken olabilir gibi ama denemekte fayda var
Dolores Gzm17 benim oğlum tesadüfen öğrendi 9 ay civarı. Ara ara vermezsem unutuyor tekrar 😀 pipetli bardak almayı düşünüyorum meyve suyu içinebilmek için
Rosa0105 Gzm17 13 aylık falandı pipetle içerdim soda vs şahit oluyordu buna ve sanırım taklit yeteneği çok güçlü
Morcivert061 569767 kizim 2 yaşına geliyordu içtiğinde pipetle. Küçük kizim 20 aylık yarıya kadar çekebiliyor 🤣
Meleklianne Aydan beri pipetle ayran ıcıyo ve suyudw pipetli suluktan içiyor. Pipeti suyun içine koyup tek parmagımla kapadım ıcınde su kaldı bebemın agzına goturdum içti bunu 15 20 kere yaptım cekınce bırsey gelecegını anladı ondan sonra hep içti
Seymaemre-asya34 14 aylık bazen cekiyor bazen ısırıyor.piet verin ayran yadameyvesuyunun ağzına değmesine izin verin gelince cekiyor zaten
ayseasln21 Gzm17 10 aylıktı öğrendiğinde ben kendin göstererek öğrettim .Ara ara bogazına takıldı ama suan sorunsuz