Miraninannesi77 Bu aile destek 12 ay deniliyor temmuz 2023 son tarih bana Aralıkta yatmaya başlasa para ben sadece 7 ay mi alabilcem parayı Yoksa Aralık 2023 e kadar mi kızlar anlamadım
birbebetoannesiii Miraninannesi77 tek sefere mahsus degilmi ben öyle saniyodum yani kabul edilirse her ay alacagiz öyle mi bende basvurdum birde kaç para yatiyor acaba
Miraninannesi77 Moana Kasım 22 inde kabul edildi şuan devam ediyor yazıyor herhangi tarih yok ne bu ay yatar mı sizce ne zmn yatar
Miraninannesi77 KubraResul e devlet üzerinden canım aile destek programi diye hemen hemen yeni başladı kayıtlar zaten
KubraResul Miraninannesi77 ya ben yaptım onu bana çıkmadı neden anlamadım acaba size nasıl çıktı ne yaptınız rica etsem söyler misiniz
Miraninannesi77 birbebetoannesiii hayır tek sefere mahsus değil cnm 7 ay alacaksın ücret hane sayısına göre değişiyor
Miraninannesi77 KubraResul eşim asgari ücretli çalışan evde 5 kişi yaşıyoruz sigortada asgari ücret üzerinden yatıyor canım birde okuyan kızım var neden kabul edilmediği parantez içinde yazar ne yazıyor sizde
cileklisakiz Miraninannesi77 hayır canım 1 yıl boyunca alacaksın o tarih bu ay yatan parayı en son çekebilme tarihin