Elifselver Kızlar selam bebeğim bugün 30 günlük son 1 haftadır sürekli çişi kıyafetlerine çıkıyor bezi ufakta gelmiyor acaba kullandığım bezden mi çıkıyor slepy natural 1 numara kullanıyorum bu bezi kullanıp aynı sorun yaşayan oldu mu
Bayanelaaa Elifselver evet bizimde öyle kenarlarından veya arkadan taşmıyor, tam popo kısmında kaka yaptığı yer dışına sızıyor 🤷♀️ bittikten sonra slepyy bio olanı denemeyi düşünüyorum. Ama pişik yaparsa diye de korkuyorum 🫤
BirPatiSever Elifselver sleepy kullandım sıvı kaka dışına çıktı sonra prima aldım onda da sıvı kaka dışına çıktı. Tekrar sleeypye döndüm.
pogacayanakk Bayanelaaa bio natural ve ecologic olan çok çok daha iyi hepsini kullanmış biri olarak yazıyorum natural en kötü bez
Kagan0505 Elifselver Bende sleppy extra kullanıyordum hiçbir sorun yaşamadım 2, 3 aydır da natural kullanıyorum geçen hafta aynı şey başıma geldi ama sanırım bezi oldukça dolmuştu diye öyle oldu bilemiyorum.
Olimbonii Elifselver 2 numara kullanabailirsin 4-9 kilo yada 3-6 olanı ondanda sizma yapıyor olabilir