Gkcylmaaz Sevgili anneler bebeğinize paketli Gıda yerine ev yapımı organik labne yapmak isterseniz fotoğraf bırakıyorum :) ben 6 aydır aynı tarifi her hafta yapıyorum ve markettekinden hiçbir farkı yok ❤️ Sevgiler
Ruummmi Gkcylmaaz aaaa teşekkür ederiz labne kaçıncı aydan beri vermeye başladınız acaba biz yeni başladık tadımlarw teşekkür ederiz
Hobbalayarim Gkcylmaaz ama içine katıp maya yaptığınız peynir de market ürünü kutu ürünü yani bi anlamı olmadı ki. Bence lor peyniri en doğalı evde yapim
Gkcylmaaz Ruummmi merhaba 8. Ayda düzenli kahvaltıya başladık o gün bugündür her sabah labne yiyor ev yapımı ve organik🙏 benimde içim rahat çok şükür. Bu konularda biraz takıntılı bir anneyim 😂 aman ilaçlı tarım olmasın aman organik olsun
Sonymom Labne pernirden de maya yapabilirsiniz ama keşke organik el yapımı maya ile başlasak. Ben de arıyorum
Gkcylmaaz Sonymom kendi labnemi maya olarak kullanmayı denedim ama sonuç çok başarılı olmadı maalesef, keşke güzel olsaydı ve hep kendi mayamızı kullansaydık
Gkcylmaaz Hobbalayarim doğru söylüyorsunuz ama ben labneyi maya olarak tekrar kullanmayı denedim ve olmadı 🥲 keşke olsa bu sayede kendi mayamızı kullanırdık