Bentuce25 Merhaba kızlar rsv belirtileri nelerdir acaba? Geçiren bebeği olanlar en belirgin belirti neydi acaba birde testi nasıl yapılıyor özel hastanede bile test ellerinde yokmuş nasıl iş ben anlamıyorum
Balkupum2505 Bentuce25 en yaygin belirti isal kusma ateş nadir olabiliyormus kakadan test yapiliyor ve şu aralar cok yayginmis
Ayse4646 Bentuce25 balgak öksürük meme tutamama ağızda balgam olduğu icin fışkırarak kusma ve hirilti nefes alırken tıkanma
DefneRana3881 Bentuce25 uyurken ıslık sesi çıkarması nefes aldığı esnada bu ses duyulur. Onun haricinde dirençli ateş ancak ateş 38 i geçmeyebilir öksürük tıkanıklılık balgam idrarda aazalma en belirgin belirtileri
Miraeleysa Bentuce25 bizede şuan rsv dendi 4 gündür ilaçların bi faydasınıda göremedk ishal hırıltı öksürük şikayetlerimiz nasıl bi salgında geçmiyoda süründürüyo. Hastanelerin durumuda ortada inanılmaz kalabalık
Ayse4646 @“Bentuce25”#p23573578bunlari yaşadım ateş ishal yoktu beslenemedigi için katı kaka yapiyordu zorluyordu
Miraeleysa Bentuce25 Bentuce25 evet evet 4 aylık emmedigi için sagıp veriyorum yarı yarıya azalttı içemiyo bogazları kızarmış öksürüktenmi bu rsvdenmi artık neden bilmiyorum . Sizede geçmiş olsun inş bebelerimiz bi an önce iyileşir🤲🏼