Gunes23 Merhaba anneler. Bebeğinize kanguruyu ne zaman kullanmaya başladınız. Benim 13 günlük bir kızım var sizce kanguru için daha erken mi 🤔
SumeyraErva Gunes23 15 gunden sonra ama ilk gunler cok rahat olmuyo biraz daha toparlayinca kendini daha rahat oluyo 20 gunden sonra felan suan 49 gunlugiz cok rahat kullaniyoruzz
Demiralp60 Gunes23 kanguruyu dışarıda mı kullanıyorsunuz. Ben dün doktoruma sordum kullanabilrsin dedi bizde 1 ay 22 günlüğüz ama sanırım sizin için daha erken
ezehraa Gunes23 biz 2 ay 12 günlük daha 4 5 gün önce kullanmaya başladım çok küçük bacakları ağrır diye kullanmak istemedim ama sizde aparat varsa bilmiyorum kullanılır onzaöan
PinkyMom SumeyraErva bende alıp almamakta kararsızım şuan 32günlüğüz doktoruma sormayı da unuttum doktorlar ne diyor bu aylarda kanguru kullanımına
SumeyraErva PinkyMom erkek bebeklerde cok onerilmiyo testislerden dolayi benim ikiside kiz o yuzden kullandim carpik bacakli olur flan dediler ama buyugu 5 yasinda 7 8 ay kullandim aktif bi sekilde hic bir sikinti yasamadim kontrollerede bazen kanguruyla gidiyodum bisey demiyodu doktorum
SumeyraErva PinkyMom yok hayir aslinda bu yeni dogan aparatini yeni duydum bende bana ilk kizimda hediye gelmisti kanguru ve uzeride yeni dogana uygun yaziyodu ek bi aparat felan yoktu arastirmadimda bende