Sibellettoooo Crcs tabi denebunu ilk çıktıgı yıldı zaten çok fazla hediye kutu çıkarıyordu bana 4 yıl önce çıktı arada ücretli kutu satınaldım.
Pol34 Crcs 2016dan beri üyeyim, ücretli kutulardan da alıyorum arada 20-25 kutu çıkmıştır bazılarını da görmediğim oldu pek kullanmadığım bi mailimle kayıtlıyım. Kutu satın alanlara daha çok çıkıyor
Sessiz_oyuncu Crcs kız kasım kutusunu kaçırmışım ya dün açmış olsaydın keşke mail gelmiş. 😁 neyse sağlık olsun.
Crcs Sessiz_oyuncu telefonum kapanmıştı açtım bu akşam 18:00′de gelmiş. Hemen talepte bulundum sonra hooop buraya yazdım saniyesinde 😅
Minikprenses38 Adiyokkitabin sitesi var oraya gidiyorsunuz doldurmanız gereken yerler var orayı dolduruyorsunuz şansa çıkarsa. Bana tek kullanımlık sıvı çamaşır deterjanı, diş macunu, granül kahve, ped, bir iki şey daha çıkmıştı
Eliztosss Ceylan578 denebunu.com sitesine üyelik oluşturup kullandığınız ürünler arasında bir anlet formu dolduruyorsunuz her ay bir kutu cıkıyor sizin kullandığınız ürünlerde o kutuda mevcutsa size ücretsiz kutu yollanıyor mail geliyor onayladıktan sonra kargo cıkışı yapılıyor ve ürünleri değerlendiriyorsunuz kargo size geldikten sonra ürünler hakkında değerlendirmw yapıyorsunuz böyle güzel bişey ama herzaman cıkmıyor ☺️