Crcs Merhaba anneler, dene bunu kutusundan mail geldi. Bekleyenler maillerine göz atsın diye açtım postu. Ve öneren happy kids annelerine teşekkür ederim 🙋🏼♀️🌸
Eliztosss Crcs 3 senedir bir kere çıktı onuda alamadım süresi dolmuştu maili onaylayamadan süresi bitti kaçtı🤣
Crcs Minikprenses38 Tuceylan ML_11 Nediyebilirimki -erCansu- anataraf1leoparbenim Bakalım bana ilk defa çıktı ☺️
Crcs Ceylan578 Mavininbiri Ben de forumda görmüştüm. Google a denebunu yazarsanız yönlendiriyor. Basitçe cinsiyet, hobi vs. Bi form dolduruyorsunuz kisiye göre mini mini test ürünlerinin olduğu Bi kutu gönderiyorlar ücretsiz.
Eliztosss Ceylan578 denebunu.com sitesine üyelik oluşturup kullandığınız ürünler arasında bir anlet formu dolduruyorsunuz her ay bir kutu cıkıyor sizin kullandığınız ürünlerde o kutuda mevcutsa size ücretsiz kutu yollanıyor mail geliyor onayladıktan sonra kargo cıkışı yapılıyor ve ürünleri değerlendiriyorsunuz kargo size geldikten sonra ürünler hakkında değerlendirmw yapıyorsunuz böyle güzel bişey ama herzaman cıkmıyor ☺️
-erCansu- Crcs ay bi ara resmen her ay geliyodu hepte orjınal boy bi süre şanpuan almadıgımı bilirim 😂 aylardırda çıkmıyo ogünlerin acısını cıkarıyolar zaar 😅
Crcs beyzakaya7949 Ben de forumda görmüştüm. Google a denebunu yazarsanız yönlendiriyor. Basitçe cinsiyet, hobi vs. Bi form dolduruyorsunuz kisiye göre mini mini test ürünlerinin olduğu Bi kutu gönderiyorlar ücretsiz.
sdeniz1 Crcs bir kere geldi banada yorum yaptim ürünlere.begenmedigim seyleri de yazdım bir daha hicbir şey gelmedi.