Tazeanne2e 2 gündür meme yumuşaklığı yaşıyorum sağım yaptığımda da az süt cikiyor memenin yumuşak olması süt uretmedigi anlamına mı geliyor bilgisi olan yazarsa çok sevinirim 2 gün önce oğlum rahatsizlandi huysuzlandi üzüntüyle mi azaldi sütüm bilmiyorum?
Betul-08 Tazeanne2e hiç korkma memelerim küçücük 3. Aydan sonra yumuşadı ve sağdığımda asla 30 cc nin üzerine çıkmaz doktor emzirmeye devam bebeğinin kilo alımı iyi dedi
snil Tazeanne2e Memeler bir zaman sonra terbiye oluyor yumuşamış gibi gelse de yeterli sütü üretiyor. Bir de süt üretimi talebe bağlı, az emdiyse azalmış olabilir, bolca emzirip yeniden arttırırsınız ☺️
Dfne1 Tazeanne2e Yotubedan özde aridak süt artırma ve meme reddi videosu var izlemenizi tavsiye ederim
Tazeanne2e Bebegim bi şekilde emiyor miziklaniyor bazen ama emmeye devam ediyor memeyi bebegin emmesi sütun artmasına yardımcı oluyor bebegin tükürü sayesinde beyin uyarıyor bunu biliyorum ama 50 cc zor cikiyor sagdigimda da
Tazeanne2e Geçen hafta meme reddi yaşadık değişik pozisyonda emzirince aldı memeyi acaba mama verdim o süre zarfında ondan mı azaldi ki dedim
miaselinam bsratetik cok sagolun cevabınız için. Benimkide bes on dk emiyor sonra biberonla mama verınce kabul edıyor. Sagınca sutum 30 ml cıkıyor. Cok nadir 60 ları goruyorum. Yetmıyor sanırım
miaselinam bsratetik cok sagolun cevabınız için. Benimkide bes on dk emiyor sonra biberonla mama verınce kabul edıyor. Sagınca sutum 30 ml cıkıyor. Cok nadir 60 ları goruyorum. Yetmıyor sanırım
jalagasim bsratetik benim bebeğim 1 aylık. 1 saat emse de doymuyor ağlıyor. Mama veriyorum sakinleşiyor. 10-15 gün öncesinde 120ml süt olsa da, bu gün sağdığımda 40 ml oldu her iki göğüsümden. Haliyle tedirginlik yaşıyorum. Acaba bebeğime yetmiyorummu
Dfne1 jalagasim bebeğine yetiyordur emzirdiğinde 5 çişli bez alıyorsan doyuyor dur biberon emzik verme daha çok küçükler atak haftasında olabilir sizin kucağınızda huzur bulup güvende hissediyordur önce gözlemenizi yapın sadece emzirmeyle 5 dolu çişli bez alıyorsanız boş yere mama ya alıştırmayın Yotubedan özde aridak süt artırma ve meme reddi videosu var izlemenizi tavsiye ederim