Mufettis_Gadget kışın bot giyilmeyecek havalar için ayakkabı almak istiyorum. deri olsun ki su geçirmesin. en son şu 2 model arasında kaldım. siyah uzun şişme montla giyicem. sizce hangisi?
benkosarim Mufettis_Gadget üstteki daha rahat geldi çocuk varsa arkasından koşturmak için iyi göründü
anayimbennana Mufettis_Gadget tabiki polo yaşınız kaç bilmem ama sneaker olan modeller bana daha enerjik genç işi geliyor benetton bi tık daha klasik şık arası polo daha spor tarzda favorim polo oldu♥️
mysa2 Mufettis_Gadget polo olan güzel ve daha rahat olucaktır fakat bunlar su geçirir canım sadece soğuk havalarda kullanabilirsin .
Mufettis_Gadget Deletedmom_109 teşekkür ederim, benimde içimden geçen o aslında. tek sorunum diğerini tek hamlede giyebilirim diye düşündüm kızım apartmanda bekliyor çünkü ben giyinirken. daha mı rahat olur diye düşündüm
Deletedmom_109 Mufettis_Gadget anladım diğerinin tarzını ben beğenmiyorum. Ama çok uğraştırıcı durmuyor alttaki bence alın olmazsa iade edersiniz
Mufettis_Gadget anayimbennana 29 yaşındayım, aslında evet dediğiniz de mantıklı. bu yönden bakabilirim teşekkür ederim 😊