babygirl35_ Kızlar bebeğim 5 aylık olcak 1 hafta sonra. 3 gündür sadece yatakten öksürük tutuyo normal uyanıkken bişey yok ne zaman yatıyor başlıyor. Özel takipli doktora gitmiyorum da soramadım başına gelen var mı bu şekilde neden olabilir
zeynosunannesii babygirl35_ Genzi doluysa oda nemi uygun değilse yada çok isindiysa vücut dinlenince oluyor. Bizim kız hasta şuan burnu doluyor gün içinde yok ama yatınca. Odaya nem yapacak biseyler koyun. Aşırı sıcak olmasın oda birde burnu mutlaka temiz olsun rahat eder insallah
Neva_annesi1 babygirl35_ 4 ay 10 günlük bebeğim bizde de aynı şikayetler vardı tam 4 defa ikisi özel ikisi devlet olmak üzere hiçbir şeyi yok dediler hep geçiştirdiler en son tekrar götürdüm film çekildi ciğerlerine inmiş artık bronşit başlangıcı denildi 3 günlük antibiyotik tedavisine başlandı daha iyi ama ben ilk başta sesi kısılmıştı yeni fark etmeme rağmen çocuğum 10 gün işkence çekti resmen üstüne düşün mutlaka
babygirl35_ Yasmnnnn daha önce yoktu sonradan gelişebilir mi alerjik durum ilk çocuğum tecrübem yokta. Alerjik durumsa doktor ne yapıyor ilaç vs mi başlanıyor bilgi verir misin zahmet olmazsa aklıma takıldı doktora getircem hafta içi de
Yasmnnnn babygirl35_ canım benmde çok bilgim yok 6 aydan önce ilaç vermiyorlar kızımı alerji şüphesiyse götürdüm 4 aylık ama ilaç vermediler belli olmadı alerji mi değil mi kan da almıyorlar küçük diye
babygirl35_ Kk41 var canım arada burnuda tıkalı. Ama öksürük sadece yatakten başlıyo. Geçmiş olsun sizede
babygirl35_ zeynosunannesii aynı bizimkinin de sadece yatakten burnu doluyo ve öksürüyo. Aşağıda başka arkadaş da bronşit olmuş o şekilde ay insan korkuyor ya. Tam hastalık havası zaten salgın var
babygirl35_ Neva_annesi1 çok geçmiş olsun ya. Sizinde mi sadece yatakten öksürük vardı. Yok getircem pazartesi zaten
Neva_annesi1 babygirl35_ Evet uyutmuyordu resmen burnunu da düzenli olarak temizliyordum onu bahane ediyorlardı doktorlar
zeynosunannesii babygirl35_ Aynen ama burun temizliği ben o aylarda da bir kere hastalık atlattm sabah ılık bir ölçek ıhlamur veriyordum ayağına sarımsaklı zeytinyağı yapıyordum öyle ilaçsız atlatmistik. Şimdi bir iki gündür yine aynı şimdi burun aspiratörü almaya gidiyorum hatta
babygirl35_ Zhdsngz peki bu durumda ne yapılıyor ilaç tedavisi mi, yada benim yapmam gereken bir şey var mı ilk çocuğum tecrübem yokta
Zhdsngz babygirl35_ babygirl35_ bu aşamada ilaç verilmez sanırım yattığı odayı yatağı temiz tutun sirkeleyin her gün mutlaka yatmadan havalandırın petek varsa üzerine bi kapta su koyun nemlendirin odayı üzerine de pamuklu giydirin ben toza oldugunu varsayıp böyle Söylüyorum benim oğlum da alerjik odasında çamaşır kurutsam katlasam uyuyamaz öksürükten yada çok debelense koştursa yine öyle tabi ben burda koşulları bilmiyorum yorganı yündür mesela onu sevmez vsvs
babygirl35_ zeynosunannesii bizde geçen ay hastalık atlattık boğaz enfeksiyonu. Bende sarımsak zeytinyağı yağı sürüyorum iyi geliyo ek gıdaya başlamadık ıhlamur veremiyorum. Burnunu da temizliyorum ama aspiratörde çığlık çığlığa ağlıyo 🙁