1melek_annesiii Böyle msjlar yolluyorlar gelen linklere sakın tıklamayın yeni dolandırma yöntemi msj kutunuzda spam bölümü var oraya düşmüş olabilir gelen msjinız engelleyin ve silin
Halimea 1melek_annesiii banada böyle geldi 1 ayı geçti sanırım , çalışmadan 4500 ₺ yazmışlar inanırmıyız…
salakmisincemilee 1melek_annesiii bana da sahte hukuk burosundan mesaj geliyor borcunuz icraya dusmustur diye ama borcum yok su kadar para yatirin icrada cekilsin diye kandiriyolarmis
1melek_annesiii Halimea inanan var o yüzden paylaştım canım kimse böyle oyunlara gelmesin uyarmak istedim
1melek_annesiii salakmisincemilee kardeşime de sürekli msj gelmiş aramışlar kargonuzu teslim almadığınız için icraya verileceksiniz falan korkudan 200 küsur yatırmış
Zeytinnn-gozzz1 1melek_annesiii bizimlede paylaşıp bilgilendirdiğiniz çok teşekkür ediyorum.. Böyle faydalı bilgiler görmeyi diliyorum 😊
Balkupum2505 1melek_annesiii valla tıpa tıp ayni msj sadece mesajin en altinda bi numara var oraya tikladim ben whatsapa baglandi ve bi kizin nosu resmi falan var
1melek_annesiii Balkupum2505 kız niye tıklıyorsun banada geldi altta numara var sildim hemen ekran görüntüsü alıp
Balkupum2505 1melek_annesiii boş bulundum bi an tıklayiverdim 😀 direk wpe baglandi resme baktim hemen engelledim her yerden 😀