Laylaylaylaylom Kızlar kızım kreşe başladı fakat kreş ödemeyi nakit istedi bende kredi kqrtiyla verebilirim deyince bende pos yok farklı farklı yerlerden çekeriz dedi kuskulandim bu durumun bizim için olumsuz etkileri olabilir mi
benkosarim Laylaylaylaylom ödemedi diyebilirler makbuz isteyin bazı yerler post çok komisyon kesiyor diye post almıyor iş yerine kreşte öyle yapmış olabilir mutlaka makbuz alın kreşin müdürünün felan imzası olsun
Kuzularinanasi Laylaylaylaylom pos olmayan kres mi olur ya.bence o sekilde odemeyin bana mantikli gelmedi.pos olmamasi bile sacma.
Laylaylaylaylom benkosarim ağzıyla söyledi komisyon çok kesiyor diye makbuz isterim ben çocuğum açısından bir sakıncası olur mu onu merak ediyorum yani sorumluluk açısından
Laylaylaylaylom Whatornot yok öyle bir sikintisi yok parasal olduğunu düşünüyorum ama pazartesi eşimle gidip konuşacağım
MeltemGokmenAllak Çocuğunuz küçük yaşsa ve kontenjanları doluysa kayıt dışı alacakları için nakit istemişlerdir.
Laylaylaylaylom MeltemGokmenAllak yok kontenjan eksik bile kontenjanlik birşey değil hatta bir ay önce gönderecektim doluydu o zaman hastalıklar başlayınca sanırım alanlar olmuş bende göndermeyeceğim fakat evde çok sıkılıyor