Neslimm34 Sebebini nedenini İnan bende bulamadım hala benim oğlumda 11 aylık babasıyla çok güzel oyunlar oynuyor ama bana gelince şimdiki olduğu gibi ağlıyor kucaktan inmiyor. Babası yokken kapının önüne oturuyor baba baba baba. Allahım diyorum sanki ben bişey yapıyorum
salakmisincemilee prensesmomyy 11 aylik kizim babasiyla dururken o kadar uslu ki oyuncaklariyla oynar aglamaz hatta uykusu gelince yastigi alir ve kendi kendine uyur ama benimleyken surekli temas halinde yere oturmami ister gelip gidip dokunur uzerime oturur
Byz2019 prensesmomyy al bendende o kadar annemle eşimle kardeşimle ses çıkarmadan durur bana gelince hep bi mızmızlık bide diyolar uslu ya bu çocuk 🙄
Fasulye12 prensesmomyy Kızım da aynı . Babasıyla kalınca çok güzel kendi başına da oynar, bezini de sorunsuz değiştirtir, eşim rahatça yemeğini yer , dinlenir ama benim canımı okur. Eşime hep derim sana sevdanın yolları bana kurşunlar😂
Gozde48 prensesmomyy benim oğlumda öyle ,kucakta oynuo oyuncagını bile .nazları anneye geçio .inanın çocugumu ne sevebiliyorm ne oynayabiliyorum 🤣şaka gibi ..yalnız değilsiniz