Deletedmom_123 Guiz99 canım sabah ventolinle izotenik serumu verdim saat 10da 12de de cortair verdim doğru değil mi
30undabiranne anneyimben- şükür 5 günde geçti düzenli kullandık ilaçları antibiyotikte vermişti bol bol serum yaptık burnuna. Aman bir daha tekrarlamasın çok kötüydü geçene kadar gecesi gündüzü şaşırdı
vera66 Biz cortairi sürekli sabah akşam yarım yarım 2ml serumla beraber kullanıyoru. Hastalıkları dönemlerinde tam kutu yine serumlar artı ventolin 2 saate bir yine serumla 3 gün . 34 aylık
Mer-seL Deletedmom_123 bebeğinizin hırıltısı geçti mi ? Benim bebeğime de hırıltı için verdi doktor. 1 tüp cortair 2 ölçek serum , yarım Ventolin 2 ölçek serum şeklinde
anneyimben- Mer-seL çok geçmiş olsun kaç aylık bebeginiz. Birde tedavinin başında makine kullanmış mıydınız
Mer-seL anneyimben- ilk defa makine kullanıyoruz bu 3. Gün ama pek yaptırmıyor zorla tutuyorum. 8 aylık olmak üzere bebeğim
anneyimben- Mer-seL kucağınızda hafif sallarken verebilirsiniz sanırım küçükmüş bebişiniz 🥰 biz 17 aylık olmamıza rağmen zorluyor sevdiği bi müziği açıp onu izlerken vermeye çalışıyorum bende
ece_arel Deletedmom_123 geçen ay 9 aylık oğluma kullandım aynı şekilde ventolin yarım 2.5 cc serum fizyolojik corterir günde iki kez yarım 2.5cc serum fizyolojik ile ventolinde günde en fazla 5-6 kez