Tugce2391 Merhaba anneler elektrik desteği ödemesi bu ay yatan var mı geçen ay kullandık ama miktar olarak aynı yazıyor ödeme çekildi diye her ay aynı miktarmi yardım olacak yoksa degisicekmi
Mrvcnr Tugce2391 nasıl başvurdunuz doğalgazda yazıyor herkes ama benimde 2 aylık bebeğim başvurabilir miyim
Tugce2391 Eslem2148 çok tşk ederim bunu öğrenmek istiyordum çünkü kararsız kaldım ödemeniz hazır bende de yazıyor ama miktar aynı olunca sormak istedim
Tugce2391 Mrvcnr valla benm doğalgaz yardımı yok ilk başta basvururken istemiyorumu işaretlemisim o yüzden yaztmiyot elektrik de nasıl oldu bilmiyorum ama müracaat tarihi 2018 yazıyor öyle bir başvuru yaptım mi bilmiyorum hatırlamıyorum da
Mrvcnr Mal varlığı falan olmaması mı gerekiyor. Ben 153 ten genel başvuru yaptım ama hiçbir şey olmadı
Tugce2391 tiredmom_ dediğim gibi başvuru tarihi 2018 görünüyor bende o zamn nasıl başvuru yapmışım bilmiyrm hatırlamıyorum maalesef
Irmakefe Sosyal yardıma başvuru yapipta ve sosyal yardım alan kisilere elektrik desteği otomatikman cikiyo zaten biyere başvuru yapmaya gerek yok