Snglt 4 ay olmak uzereyz bugunlerde surekli kucak . Yere koyunca cok agliyor tabiri caizse kendini yirtiyor kendi yakasini yada tutabilirse uzerinde oldugu ortuyu cekistiriyor kucaga alinca bitiyor ama sizde boyle bisey var miydi
MelindaMelisa Snglt 4.Ay atağı 🥹İlk kızımda yaşamıştım Allahım yardım diye bağırıyordum.Bebek arabasında uyuyordu düşünün😂Evde deli gibi bebek arabasıyla geziyorduk
mystery1903 Snglt oğlum da 4 ay 11 günlük bikac gündür aşırı huysuz. Uyku düzeni kalmadi. Bisey olmus gibi çığlık çığlığa uykudan uyanmalar. Sebepsiz aglamalar sürekli kucakta ve dik durma oturma istediği. Meme reddi. Uykuya direnme . Of ki of 4. Ay atağı cok fena çarptı beni 🥲
sakinolpelincim Ölcem uykusuzluktan. Gece ağlıyor açıktı biliyorum kalkamıyorum sallıyorum 5 dk dayansın diye. Heryerim ağrıyor. Birde kayınvalidem de kalıyoruz 15 gündür falan oda iş bekliyor Allah’ım sen duy sen kurtar.
Sdnrkrc Ayy Allah yardımız olsun benimde 4 ay 4 günlük sürekli kucakta dik durmak istiyor yatınca deli gibi ağlıyor uyku desen hiç yok 😢
Snglt Ben artik ne kadar abartarak anlattiysam doktora iste elini kolunu cok kasiyor ciglik atar gibi agliyor kendini cekistiriyor dedim dokgor istersen cocuk norolojiye gotur dedi gerek var mi sizce dedigim gibi kaldirinca aninda duruyor aglama ne kadar siddetli olsa bile
Beren123 Snglt hayır bence gerek yok bebeğim 4 ay 5 günlük aynı dediğiniz gibi sırt üstü koyunca kıyamet kopuyor kucağıma aldığım an susuyor uyumak istemiyor ama gözlerinden uyku akıyor ağlıyo gibi bağırıyor falan falan 😬
Hanife09 mystery1903 Tıpa tıp aynı problemleri bende yaşıyorum uyku desen geceleri hiç yok hortlak gibi geziyorum artık evde
hdemir86 Snglt Oğlum 4 ay 9 günlük aynı durumdayız. Gündüz uykusu sıfır, sürekli ağlar modda. Gece ise sürekli kıpır kıpır beşiği sallamasam sürekli uyanır. Eller ağızda, ağlamalar. Sanırım 4. Ay atağı dedikleri şey bu.
karliozlem hdemir86 ay aynı bizi anlatmışsın gece emzirdim koyuyorum kıpır kıpır sürekli bi elim sallıyor bırakıyom 5 dk sonra uyanıyor ay yoruldumm 🥲
Kahkaha Snglt benim bebeğim de 5 aylık 3 aylık oldugundan beri hep bu şekilde bizimde . Sırtı yere değince basliyo aglamaya ayakta duracak kucakta durcak sesi çıkmıyor 🤦 valla bı vakiyten sonra kollarım kaldırmıyor 😁
berkinannesi_ Snglt 4 ay 8 günlük sürekli kucakta gezdirilmek istiyor sabit yerde durduğum an ağlıyor hiç mi hiç yatmak istemiyor
Tbmbdb berkinannesi_ benim ki de 4 ay 8 günlük yatırımca çok az duruyor sonra ağlıyor kucakta ve yüzü öne bakacak şekilde durmak gezmek istiyor öyle en şiddetli ağlamasa bile sakinleşiyor üst giydirirken kıyamet kopuyor bez kapatırken istemiyor gece uyumuyor gündüz de hep basında bekliyorum baktım uyanacak gibi oluyor tekrar uykuya döndürmeye çalışıyorum çok zor yarabbim kol dayanmıyor