Kayra02 Bebeğim 8 aylık kilosu yerinde çok şükür geceleri 40 dk en fazla saat başı uyanıyor emmek için gece emmesini kesen anneler nasıl bir yol izlediniz lütfen anlatırsanız bana da bi ışık olur inşallah
Gunesveannesi Kayra02 ben anca 20 ay civarında kesebildim 😅 gece bir veya iki defa kalkıyordu genelde uyandığında su verdim hr seferinde öyle öyle alıştı Sizinki küçük daha ama yine su teklif edebilirsiniz emzirme sayısını azaltarak devam edebilirsiniz
Kayra02 Gunesveannesi su veriyorum içtikten sonra hemen memeye yöneliyo kesmiyo onu yani😄 en aZından 2 3 keze inse bile emme sayısı iyi olucak benim için çünkü 10u geçtiği geceleri biliyorum
Gunesveannesi Kayra02 işte birden olmaz zaten yavaş yavaş sudan sonra meme vermeden uyutmaya çalışın her seferinde olmazsa bile bir iki sefer uyur belki ve sizden önce babası kalksın mesela Malesef sizi gördüğü sürece meme isteyecek çünkü 😅
Sevilayaslhn 15 aylığız şu anda özellikle son bir haftadır emzik oldum resmen asla uyumuyor, kesmek istiyorum bende ama erken mi acaba diye tedirginlik yaşıyorum malesef. Ama çok bitkin düştü vücudum malesef