Goncaasil 1 2haftadır memeyi pek tutmadı uyku arasında emziriyorum bügün adet oldum sütüm kesilir mi acaba sağınca 10 m falan çıkıyor
elifff23 Goncaasil Emzirirken normalden daha uzun süreli adetim oldu sütü etkilemedi merak etme adetle alakalı değildir
Elfelf475 Goncaasil neden etkilesin. Kadınlar süt vermek için yaratılırlarsa adet okurlarsa ceza olarak sütlerini alalım mı demişler. Böyle şeylerle kendinizi üzmeyin. Her anne bebeğine yeter. Sağsam 10 ml çıkaramam ama bir senedir emziriyorum. Süt sağılarak değil bebegin çekiş gücüyle gelir çoğalır. Her bebek ihtiyacı kadar emer
sedaelif Goncaasil canım çoğu anne emzirirken adet oluyor merak etme adetle sütün çokluğunun ilgisi yok. Bol sıvı tüket bide bebek emdikçe artar süt
Yusufff-41 Goncaasil canım bende aynı oldu emmedi sağdım az çıktı adet oldum o hafta emmek istemedi bitince sağdım çoğaldı sık sık emzirdim değişik şekillerde herkeste aynı olmaz emmeyince sağıp az görünce sütüm azaldı diye stres yapıyoruz elimizde olmadan
Yusufff-41 Goncaasil sütüm çok geç geldi doğumdan itibaren sütüm artana kadar mama verdim iştahlı benim oğlumda doktorumuzunda kontrolü ile meme mama şeklinde devam ettim
Findikzadem Goncaasil 4 ay 10 günlükken adet oldum 16 aylık hala emziryrm nazar etmeyim de kendime ek gıdayı bile çok yemiyor sütüm çok olduğu için
havuclukekim Regl döneminde süt azalığı olur derler tabi Her anne için geçerli değil benim regli dönemim de süt azalmam olmadı ama regli olmadan 3-4 gün önce süt azalması yaşıyorum bunun farkındayım o yüzden bol su tüketiyorum
Yusufff-41 Goncaasil hayır canım rota aşısından sonra on gün isteksizlik oldu onu da atlattık atak dönemlerinde de bazen. Meme reddi olabiliyor anne meme ucuna yakın biberon kullanıyorum sorun yaşamadım
oyoyoyyedibeni Goncaasil kesilmez canım 6. Aydan beri adet oluyorum duzenli suan 13 aylık hic sorun olmadı