S2022 Kızlar selam,10 gnlük bebegim var,dün gce çok az burnu tıkandı emerken huysuzlandı biraz burnunu açmak için napmam lazım yardımcı olurmusunuz
Dunyamsensn2008 S2022 Bebekler ilk 4 ay burnunundan sadece nefes alıyorlar o yüzden sürekli serum suyuyla temizleyin iki burun deliğine de 2 ml su sıkın hafif çekin odası nemli kalsın rahatlar bizde i tıkanıklığı çok çekiyoruz
[silindi] S2022 canım bizimde 20 günlükken tıkandı burnunuz genzimiz falan otribebenin burun aspiratoruyle çekiyoruz geldikçe balgamı sumugu ve temizlendi büyük bir kısmı deneyebilirsin ama daha cokckucuk seninki de nemlendir surekli bulunduğun ortamı yumusayacaktir yada duş aldir kendiliğinden çıkıyor bazen burundan
Kbrayrtts Fizyolejik serumla temizleyebilirsin canım ama birer damlayla olmaz demişti benim doktorum dolu olduğunda biraz daha fazla sekılde sıkarak serumu temizlemelisin benım bebegım 2 ayı bıtırfı bugün bronşiolit olmuştu 10 gün hastanede kaldı ondan sonra burnu dolu tıkalı olmasa bile günde bir veya ıkı kez serum şırıngayla temizliyorum doluluk olmasın diye odanı bol bol havalandır usutmeden birde odasında hava nemlendiricisi kullan yoksa ıslak havlu falan koy oda iyi geliyor
Buse18062 Berilsmom13 Merak etmeyin oyle havadan hicbirsey konuşmadım bu zamana kadar. Önce araştırır daha sonra doktoruma danışırım. Anne sütünün antibiyotik etkisi yarattığını buruna , gerektiğinde kulak iltihabina bile iyi geldiği bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum ve alternatif tıpda yer alır.