Kızım bugün aşı oldu 4 aylık olduk 5 aydan gün alıyoruz arkadaşlar biraz ateşi var bende dünden grip oldum ve benimde ateşim var benim ateşim ona geçer mi ben ateşimi düşürmem içim ne yapmalıyım lütfen bana bu konuda yardım edin 🙁
Merve059 Bebek için calpol yada dolven evinizde ne varsa yarım ölçek kendiniz içinde parol tb kullanabılırsınkz
Merve059 canım sende iyi değilsen soğuk suyun altına gir ateşinin düşmesi için koltuk altlarına sirkeli su yap bezle kompres yap bebeğe calpol verip ateşi düşmediyse fitil ver fitil kesin çözüm inşallah düşer ateşiniz Allah acil şifalar versin inşallah🙏
[bilinmeyen] evet verdim benim ateşim 38
[bilinmeyen] benimde hiç halim Yok zorla ayakta duruyorum çok şaşırdım teşekkür ederim 🤕😢😢😭
Yenianne çok teşekkür ederim maalesef sadece calpol var şuan elimde bende sirkeli su yaptım kendime umarım düşer çok saolun
Merve059 cok geçmiş olsun
busrabyzklnc aynen şimdi öğle yapıyorum Komples yapıyorum eklemlerime çok teşekkür ederim çok. Saol canım 🙁
Merve059 eğer düşmezse ve iki gün boyunca sürekli ateşi çıkmaya devam ederse doktora götürmelisin bebeğini 😘 ateşli bi hastalık geçiriyor olabilir aşı hakkında pek bilgim Yok ama genelde oda Ateş yapıyor genel olarak ateşli olduğunda oğlum çok korktuğum için direk doktora giderim 😔