Murataleyna Kızlar bebislere neler veriyorsunuz fikir olsun biz bugün 8 ay 2 günlüğüz ne yapsam diye düşünüyorum 🤦♀️😂
Emreninannesi- Murataleyna muzlu pankek yanında zeytin ezmesi salatalık domates tahin peynir var fikir olsun dedim 🙂 9 aylık
Deletedmom_33 Emreninannesi- kendisi yiyor mu verince? Ben ne zaman versem ezip atiyo hiç ağzına götürmüyor. O yüzden hala 6 aylık gibi lapa tarzı veriyorum peynir hariç
kbragoktug_ Emreninannesi- nesi-"#p23566899 9 ay 17 günlük bunların yanından bile geçmiyor direk atıyor asla yemiyor zaten hala puturluyede alisamadi
pogacayanakk Emreninannesi- dişi çıktı mı? Benim bebeğim sekiz aylık ama hala diş yok ondan dolayı domates falan veremiyorum
Emreninannesi- Deletedmom_33 evet yiyor ben ek gıdaya blw ile başladım hiç püre vermedim eline bazen ekmek bile veriyorum oyalansın diye yiyor
Deletedmom_33 Emreninannesi- Bende veriyorum da mesela ekmek verdim ağzına götürdüyse, elma veya salatalık koyayım hemen fırlatıyor. Böyle böyle mama sandalyesinde genelde ne verdiysem atıyor. Yerde oturtup deniyorum ama yumusaksa sıkıp ezip atiyo. Dün portakal ve mandalina verdim sıkıp suyunu çıkardı attı
Emreninannesi- pogacayanakk domatesin suyunu veriyorum pankeke batırıyorum 8 diş var bizde 2 tane de yolda
AlyAysima pogacayanakk 8 buçuk aylık kızım var hiç dişi yok ama çiğnemeyi yapıyor, ağzının içinde çevirip yutuyor, çok parçalı vermedim henüz, ekmek içi gibi yumuşak şeyleri kolayca yiyor.
kbragoktug_ Emreninannesi- önüne koyuyorum bazı şeyleri yada eline veriyorum ya atıyor ya fırlatıyor yada midesini bulandırıyor
Poyrazin_annesii 9 ay 5 günlük oglum hiç diş cıkarmadı. Ek gıdaya 4 aylıkken başladık ama gel gör ki hıc bısey yemıyor corba bıle ıcmıyor . Eline bısey verdıgımde tutmay sevmıyor ve agzına bısey goturmekten nefret edıyor. Eline salatalık havuc ekmek hersey verdm ama ilgısınıde cekmıyor atıyor. Oyuzden hala mamaya devam
Poyrazin_annesii Emreninannesi- domates 1 yasından once verme demişti doktr bıze verıyosanda menemen tarzı pişmiş bı sekılde ver dedı.acaba alerjımı yapıyor
Emreninannesi- Poyrazin_annesii bizim doktorumuz domatese 7.ayda başlattı her doktor farklı alerjik bi besin bizde alerji olmadı mesela oğlum yumurtanın beyazını da yiyor doktorumuz ona da başlattı oda alerjik çok şükür bi alerji durumu olmadı
Ayseylm Poyrazin_annesii ben herşeyi veriyorum kısıtlanmadık portaldan bile yiyor arada yemek istemesede ailecek sofraya oturmaya özen gösteriyoruz bebekler için çok önemli
gizemlinayldz Benim bebeğim de 8 ay 7 günlük, muzlu veya elmalı pankek yapıyorum, zeytin veriyorum bazen labne ceviz avokado karıştırıyorum bazen peynir, yumurta sarısı dereotu omlet yapıyorum.
Poyrazin_annesii Deletedmom_33 sızınkıdemi elinde bısey tutup agzına goturmuyor. Bnkı tutmuyor agzına bıle goturmuyor
Murataleyna pogacayanakk bilmiyorum ki ama doktora sordum 1 yaşında ilk dişini çıkaran bebeklerde var dedi
Deletedmom_33 Poyrazin_annesii yumuşak şeyleri götürmüyor. Pankek, mandalina, portakal, haşlanmış karnabahar ve brokoli-havuc vs şeyleri ezip atıyor hemen