uyus BeraAlp iyi gunler.benim yegenim oldu .ameliyat .ırsi bir hastalık kardeslerde oluyo iki tane yeğenimde var
morsevenfilolog BeraAlp Merhaba. Ben 11 yıl önce Skolyoz Ameliyatı geçirdim. 45 derecelik yamukluk vardı. Ameliyatı zor evet ama ben 15 günde ayağa kalkıp yürüyebiliyordum.
uyus BeraAlp şuan 18 ameliyat 5yıl oldu .ama cok zor yeğenim zor atlattı.piskolojisi çoktü .huyları degisti.sinirleri bozuldu.
ayss20 zor bi ameliyat ben oldum skolyoz ameliyati.8ayda tek basima yurudum 8ay korse ile yurudum 1 ay yattim hic kalkmadan ilk bas.ama cok sukur düzeldim.
BeraAlp ayss20 peki skalyozunuz kaç dereceydi ve kaç yaşında oldunuz uyus neden öyle olduki olanlarda bu gibi şeyler olmamış
uyus BeraAlp 55dereceydi.doktor belindeki kemigi almamiş.sırtındakileri aldı pilatin taktı.belindeki kemik tekrar yanlış tarafa büýümeye başladi .beli yamuluyo büýudukce
BeraAlp uyus evt bendede var ama derecesi az gerçi iki yıl önce röntgen çektirmiştim pzt günü tekrar gidicem ilerleme varmı diye..ama belim çok ağrıyo özellikle bu aralar skalyozdanmı yoksa fıtıktanmı bilmiyorum ..
Saricizgilibeyazev BeraAlp Kaç derece cnm bide doğuştan mı değil mi biliyormusun genelde ergenlik döneminde daha çok oluyor bende de var ama dr gerek yok olmaya dedi
BeraAlp Saricizgilibeyazev doğuştan mı sonradan mı oldu hiç bilmiyorum derecesinde unuttum hastane kayıtlarında vardır ordan öğrenicem
BeraAlp Saricizgilibeyazev doğuştan mı sonradan mı oldu hiç bilmiyorum derecesinde unuttum hastane kayıtlarında vardır ordan öğrenicem
BeraAlp Saricizgilibeyazev doğuştan mı sonradan mı oldu hiç bilmiyorum derecesinde unuttum hastane kayıtlarında vardır ordan öğrenicem Saricizgilibeyazev sizinkisi kaç derece
BeraAlp Saricizgilibeyazev doğuştan mı sonradan mı oldu hiç bilmiyorum derecesinde unuttum hastane kayıtlarında vardır ordan öğrenicem Saricizgilibeyazev sizinkisi kaç derece morsevenfilolog çokmu zor en çok ne sorun oluyor birde ameliyattan sonra boyda uzama oldumu
morsevenfilolog BeraAlp Kolay bir ameliyat değil açıkçası. Zorlandığım bir süreçti. Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın. 🤲🏻 Boy uzama oldu evet