Yeni_annis 3 ay 24günlük bebem var emzirip geğirtip yatiriorum aazdan sizlanmaya basliyo karni sert tekrar geğirtiorum yine doluyo en az 4 5 kere cikardim gazini . Biogaia kullaniyoruz alttan gazini ragat cikarsn diye o mu böyle yaptı oğlumu anlamadım noluyo
Elizinannesi01 Yeni_annis bizimde iki buçuk aylık şu aralar alttan gazını yapamıyor. Kuzenim hemşire ona sordum. Büyüme kilo alma döneminde bağırsakları bizler gibi düzenli değil dedi gerçekten gazı çok oluyor ama eskisi gibi rahat yapamıyor. Geçirmesi kadar alttan gaz yapmadı da çok önemli
Yusufff-41 Yeni_annis kaslarının farkına varıyor kısacası totosunu sıkıyor bebişim alttan gaz çıkarırken çat diye sıkıyordu Totoyu başlıyordu ağlamaya rahat bıraksa gaz çıkacak ama sıkıyor on gün falan sürdü sonra düzeldi vücudunu tanıyor yavaştan değişik huyları oluyor yaramazların🥳
snil Yeni_annis Karnına gaz masajı yapın devamlı, bir de krizlerde sıcak havlu çok rahatlatıyor. Gıda alerjisi ihtimali de aklınızın kenarında olsun gözlemleyin, o da çok sancı yapıyor
Yeni_annis Elizinannesi01 Geçmis olsun sizede evet 1 hafta oncesinde alttanda agizdan da gazini kendi cikarirdi simdi ikisinde de zorlaniyor kilomu alıyormuş şimdi
Elizinannesi01 Yeni_annis vallahi bana da denilen öyle bugün doktora da gideceğiz ama zaten çoğu kişiden duyduğum iki ayı geçti değil mi gaz sıkıntısı başlamıştır o zaman oldu. Benim de ilk anneliğim ilk tecrübem yavrum. Benimkide öyleydi gaz damlasını bırakmıştım kendisi çok rahat çıkarıyordu yavrum ama gaz yapamıyor sab simplex aldım tekrar daha önce kullanmıştım ama olmadı bağırsak düzenleyici ilaçlar var onlardan da alayım doktor önerirse . Canları sağ olsun bütün yavrular sağlıklı ve anneleriyle olsun 🙏🏼
Yusufff-41 Elizinannesi01 bebeklerin çoğu laktozu parçalayamıyor ondan rahatsız oluyor canım kolik arkadaşımın tavsiyesi ile relaktaz kullandım gaz sorunu yaşamadım dört aylığız hala kullanıyorum emzirme yada mama öncesi bir iki damla yeterli oluyor bebiş çok rahat ediyor
Elizinannesi01 Yusufff-41 yaaa çok geçmiş olsun size de. Minikler hep mutlu ve sağlıklı olsun inşallah 🙏🏼